Otazka pre zeny.....

Príspevok v téme: Otazka pre zeny.....
slusny_muz

Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem

giv

cakam, alebo necakam ????
nic to, mozno bude tak, ako hovoris :))
zatial sa to snazim neriesit v srdci.to by bolo horsie.
a este jedna vec,niekedy je za vyrovnanou tvarou skryta ubolena dusa plna komplexov nahromadenych z detstva.to je casto problem osamotenych ludi. ale teraz nehovorim o tebe :))

slusny_muz

No to by bol pruser, keby bol v Afrike. Si predstav ze domov dones cernocha. Oci toto je moj nastavjuci...Hi....to by som chcel vidiet rodicov ako by sa tvarili.
Nic proti cernochom, moja naj kamoska v UK je cersnoska z Jamajky.

giv

to je ako to,co som pisala v uvode: vraj to pride,ked to najmenej cakas.
lenze ja ti poviem,slusny muz,ze uz ani necakam a nic! :DD
a to cakam uz dlhsie ako ty. no, dufam,ze ten pravy existuje a dufam aj,ze nie je v afrike alebo niekde milion kilometrov odo mna :)))))

slusny_muz

Neboj bude lepsie, ved si pisala, ze si pekna a z tvojich prispevkov vidno ze aj rozumna mlada zena, takze len trpezlivost....nic ine nam ani neostava...hlavne aby nam usmev nezmizol z tvare...

giv

no vidis,ja som na take typy natrafila, ale nastastie to tam aj skoncilo, v restike pri obede :)) len tak lahko nenaletim,a to je mozno aj moja brzda, skor som nedôverciva a bojazliva verit reciam muzov. mozno aj to ich odradza :(( dokonca mi kamaratka povedala,ze pôsobim tak sebaisto a spokojne, az si muzi myslia,ze ziadneho nepotrebujem a som rozhodnuta ostat sama! :((( nuz,peknu si pripravujem buducnost :)

slusny_muz

Zoznamku asi tazko. Nie je to moj styl. Neviem to az fakt ako posledne rozhodnutie by bolo. Neviem podla mna ma zmysel cakat. Nikam sa nehrniem, venujem sa sebe a ked pride "TA" prava, zaradim ju do svojho zivota...

giv

pekny vek. tak to urcite uz vies,co v zivote chces, aj aku chces, a verim,ze tuzis sa ustalit,niekde zaradit. z tych skusenosti sa naozaj mozes jedine poucit,a pripravit na lepsi vztah. osobnostny profil svojej buducej uz mas, tak dufam,ze aj existuje niekde a skoro sa najdete! ale to musis prist na slovensko,aby si sa mohol aktivnejsie venovat hladaniu.takto na dialku je to tazsie...ale mozno tiez skusis zoznamku :))

slusny_muz

Tak zas nie som typ cloveka ktory prikyvuje zene len preto ze to chce pocut. A ze sme rovnaki. To nema zmysel. Teda pardon ma zmysel vtedy ak ju chce clovek dostat do postele, nech ma pocit ze si nasla toho praveho...ale potom pride vytriezvenie

giv

rozpravat o hodnotach, ale ty sa musis pytat prvy,aby najskor odpovedala ona.mne sa totiz stalo,ze ten,co ma velmi chcel,mal vzdy na vsetko rovnaky nazor ako ja!! :DD ale to len preto,ze som mu ja prva hovorila o svojich prioritach, hodnotach,ktore uznavam, cieloch,ktore mam.ale skutocnost bola uplne ina. teraz to robim naopak...a vida,ani nevedia,co povedat!