Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
ahoooj brunca, tak sme si to trochu pritazili :))
ako sa mas ty? ja pomaly koncim. mam este pred sebou jednu ulohu.4 strany nahusto textu. tak bezkam.
momentalne nepracujem. ale sa mam :))
a ty?
tazke citanie..
no ale giv-druhe kolo a bezo mna?
dik za prijemny pokec, ale to zamestanie si mohla povedat, ci nechces takto verjne...zaujimalo by ma co robis...
to nesuvisi so zamestnanim. vlastna iniciativa. ale budem to potrebovat aj ked nie v praci...a tiez sa do toho musim hned pustit, inak v polospanku nevytazim tolko,kolko mozem s bdelou myslou :))
tak krasnu party.
Je v pyzamke...to sa aj celkom mas....no ja bezim von niekam si sadnut s friends.
Este mi mozes povedat ake je tvoje zamestnanie, ked este doma studujes clanky...?
nie,ja uz som v pyzame :))) mam zapnutu tv,ale nepozeram. skor potrebujem zvukovu kulisu. mam este pripraveny nejaky clanok na prestudovanie,ale zabudla som sa tu :))
ale ty mas mozno nejaky plan. tak sa dobre zabav,a testuj vnutro babeniek.mozno stretnes aj nejaku slovenku, co ty vies! moja kamaratka si nasla svojho manzela prave v UK. obaja museli ist zo slovenska az tam, aby sa stretli.uz su 3 roky manzelia. aj take sa moze stat :))
hej vychovany som dobre, apson myslim. Zatial sa nikto nestazoval...Hi.Hej detsvto robi hrozne vela aj tu sme to rozoberali v tejto teme...
A je sobota niekam von sa nechystas....?
tak to mas velke plus v zivote.detstvo dokaze velmi ovplyvnit zivot v buducnosti,v dospelosti. ked tu na inych temach citam,co vsetko zapricinilo zle zaobchadzanie od rodicov...tak je to presmutne. a je tazke to zdolat. z tvojho pisania vidiet,ze si vyrovnany a spokojny sam so sebeu. a dobre vychovany,spravne zasady...hoci v bezzasadovom svete,to urcite oceni prave ta prava!!
Ja som mal krasne detctvo aj celkovo zivot...teda zatial. Nemam mat preco komplexy ani nejake traumy zivotne. A som rad ze som vychovany tak ako som...a terza je na mne to odovzdat dalej...Hi