Otazka pre zeny.....

Príspevok v téme: Otazka pre zeny.....
slusny_muz

Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem

brunca

ked sa citovo otvorim a mam srdce na dlani tak to vzdy dopadne rovnako-vysmechom a odkopnutim. ale toto je ta emancipacia zien, kedysi to bolo ovela jednoduchsie. muz bol ten co urobil prvy krok a prvy sa vyznal zo svojich citov. a bolo-bez komplikacii, nejasnosti. teraz ked nevieme kto z koho, kto prvy a ci vobec tak sa necudujme ze je tolko ludi opustenych bez partnerov.

janosik

nebuď zas príliš opatrná, premrháš mnoho šancí. uvedom si, aká tenká je niekedy hranica medzi rozhodnutím muža ťa osloviť alebo nie.

giv

janosik,ale ked sme sa otvorili,tak nam ublizili. mozno preto sme opatrnejsie...az prílis opatrne.a snad to ide aj povahou. o mne casto hovorili,ze som prevazne vazna...ale pritom som velka romanticka a moc citovo zalozena...az sa tomu branim a mam taku vaznu masku,ktora to moje vnutro uzatvara pred muzmi.
lenze ja viem,ze sa otvorim,ked pride ten,kto to nejako sposobi.

janosik

baby, často tu spomínate, že vás muži nechcú, lebo pôsobíte príliš sebaisto.
musíte sa citovo viac otvoriť, pripustiť si ho trochu bližšie. niektorí muži sú nesmelí, najmä v porovnaní s rôznymi "baličmi".

giv

brunca, tak nehovor. sevavedona zena si povie: som dievka z povolania!! a hrdo.
takze sme rovnake. mne to presne hovoria tiez a stale. ze spokojna a sebavedoma a sebestacna...ale ja som pritom nespokojna sama so sebou,zda sa mi,ze neviem takmer nic a musim stale nieco dohanat a ucit sa...a to moje detstvo... :((

brunca

no to mne hovoria muzi vzdy ze sa ma boja lebo vraj na nich posobim hrozne silno,sebavedomo az namyslene.som skoro spadla na zadok ked som to prvy krat pocula. vsak to vobec neni pravda. ale to za to giv-lebo z nas vyzaruje pokoj,sme spokojne sami zo sebou a vieme co chceme, nereagujeme na uslintane pohlady :-) no sme dopadli take baby sobota vecer a my v pyzame za netom. fakt hnusny zivot.tak studuj ja idem do rana pracovat-prist na ine myslienky.
ha budem bohata a stara dievka :-)

giv

no, tak sme dopadli,lebo sa nas asi boja :)
nieco take mi uz niekto povedal,ale viem byt aj dobra xixixi. zajtra alebo inokedy.budem mat taky studijny den a musim sa pripravit. prajem pekny vecer. skoda,ze je tu tak ticho...ale sobota,vies.

brunca

no skoda giv a ja ze to roztocime bez slusneho muza a trochu tych chlapov preberieme a poohovarame. tak sa zajtra vrat,ale uz to asi nebude cisto damska jazda. no my dve ako kamosky by sme si dost rozumeli-pekne,inteligentne,vtipne a este aj hnusne opustene. nechapem tento svet-taky nespravodlivy,vsak???