Otazka pre zeny.....

Príspevok v téme: Otazka pre zeny.....
slusny_muz

Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem

ada99

john33 ono je to uplne jedno ci muz ci zena vsetci sa bojime ze budeme vyzerat ako idioti!Treba len skusat a hladat raz to vyjde

brunca

to je to o com pisem v druhej teme, preto ste pre nich nezaujimavy a nechcu vase city,lebo si vyberate nespravne zeny a nie rovnake ako ste vy-teda v tom co citite.

john33

Z vlastnej skusenosti mozem povedat,ze byt romantikom,citlivym a pozornym muzom,ktory vie byt starostlivym,zodpovednym,ktory prejavuje svoje city a vazi si tu,ktoru ma rad,ktory sa snazi neustale ziskavat si jej priazen roznymi sposobmi,ze to v dnesnej dobe uplne stratilo na svojom vyzname.Ked sa muz snazi,ked odhali svoje city,je odkopnuty,odmietnuty a zena ho uz ma precitaneho,takze je uz pre nu nezaujimavy.Myslim,ze takto dopadli mnohi muzi,ale sa zdrahaju o tom verejne hovorit.Preto odstup,chlad,je istejsia forma komunikacie ako odhalit svoje city a dopadnut ako idiot.

brunca

pre slusny muz-akoze toto mi vysvetli na co je to podla teba dobre ked da zena najavo zaujem- aby ste sa mali na com pobavit? zdvihnut si muzske ego?
zeby manzelka?-slusna zena???

slusna_zena

vyberame si takych zlych chlapov preto, lebo tych slusnych a inteligentnych je malo a rychlo sa rozchytaju, tak nam nic ine nezostane :))

alebo ich ten chlap oblbne a kym si dalu dolu z oci ruzove okuliare, tak uz moze byt neskoro :)))))))))

slusny_muz

No myslel som to tak ze niekedy je dobre ked zena da najavo, ze by mala zaujem...lebo ako vy tak aj my muzi sa bojime odmietnutia. A nemat masku nedostupnej zeny, ktora vyzera furt ako keby bola nad vecou...