Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
Este sa vratim k tomu "samcovi" :o): ano, kazdy chlap je samec, ked sa na to pozriez z hladiska, ze zeny su samice, ALE nie je samec ako samec, takze...SAMCI su proste lepsi..hi
Ano, kazdy chlap cosi ine, vsak kazdemu sa paci nieco ine, to je samozrejme. No, asi je to nevycerpatelna tema, kedze kazdy ma na to svoj nazor...
brunca,asi sme naozaj rovnake, lebo v tomto suhlasim s tebou.
pre kazdu zenu to znamena cosi ine, pre kazdu zenu je samcom iny chlap ved to by aj dopadlo keby sme mali vsetky rovnaky vkus no nie? aj tak si myslim ze to ma kazdy chlap,kazdy ine.
Brunca:ved ano...ale vies ako som to myslela :o), no proste "chlap"-"samec", nemyslim krasou...charizmou, vyzarovanim,...to nema kazdy...
prepac dovolim si nesuhlasit- kazdy chlap je samec. :-)
Slusny_muz: Z mojho hladiska je to tak. Chlap ma byt chlap. Ma sa vediet postarat o seba, mna, rodinu. Ja osobne preferujem chlapov s velkych CH po kazdej stranke. Ma byt ten dominantnejsi vo vztahu. A to nie som ziadne neviniatko. Som dominantna a tak potrebujem silnejsieho jedinca. Mozno je to z casti odpoved na tvoju otazku :o). A zas pravda je, ze v mojom okoli sa vzdy pohybovali taki ti velki chlapi. Proste samci zeny pritahuju :o)).
bublifuk: neviem o tom, ze by som mala pipíka
no vitaj giv,opacna tema-o nas sa moc neujala,pozri si. takze mozme snivat pekne dalej.
kazdy asi pise z vlasntnej skusenosti, takze nemozeme tvrdit,ze niekto nema pravdu. jedine sa povzbudit,ze existuju aj taki,ktori kladne zareaguju na nase vnutro...hoci ho mozno budeme zo zaciatku preventivne skryvat. vsak citlivy a vnimavy clovek dokaze citat aj medzi riadkami a medzi vyrieknutymi slovami.