Otazka pre zeny.....

Príspevok v téme: Otazka pre zeny.....
slusny_muz

Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem

laura24

JOHN:a kto sa tu vyjadruje o agresivnych samcoch? Ono je rozdiel medzi dominantnych a agresivnym chlapom, vies?! A nikto tu nehovori ani o alkoholikoch, takze sa ti to asi pletie. Rozoberame tu svoje nazory, takze asi tolko k tomu.

john33

Viete co,drahe zeny,ktore hladate silnych samcov?Mozete to mat vo svojich genoch,ako to hovorite,ale potom sa nelutujte a nestazujte na to,ze vam to v manzelstvach neklape,ze vas vas manzel tyra,bije alebo ponizuje,potom az na to pride,spomente si vzdy na to,co ste tvrdili,ze lepsi je silny samec ako precitively muz.Muz ma rovnako pravo byt citlivym ako zena,pretoze je to tiez ludska bytost.A ak ma byt dominantny,tak potom si takych hladajte,ale neplacte,ked sa coskoro z dominantneho muza vyfarbi agresivny alkoholik,ktory vas bude mat za nic.ALe mozno vam to nevadi,hlavne,ze je to samec podla vasich predstav.

slusny_muz

AHa tak to to preslo uz do genetickej analyzy na urovni molekul DNA....to sa mi paci...to mozme o tom podebatit...

laura24

ADA:mas pravdu, presne o to ide. Zzenstili chlapi, naco by nam boli?! Chlap ma byt chlap, chlapi su vodcovia, dominantni samci. Ono je to o tom ako sa pozerame sami na seba. Ja osobne som so sebou spokojna, nemam komplexy a preto mi osobne vyhovuju tiez sebavedomi muzi. Nehovorim, ze preferujem narcistov, to je asi uz extrem ale tak zdravo sebavedome vodcovske typy...hmmm :o)

ada99

Staci ze sme precitlivene my baby aj s kompexami ktoré si vytvárame práve koli chlapom!Mne fakt niekedy vazne imponuje ten chlapsky odlahceny pohlad na svet.my mame stale nejake problemy s vahou, vyzorom, vekom....Oni su spokojni sami so sebou.Ved sa pozri na toto forum a dalsie na tejto stranke.Vacsinou mame problemy my baby!

ada99

No neviem si predstavit pri sebe niekoho kto je neskutočne precitlivelý a zženštili,kto sa jednoducho stale lutuje alebo ma skryte kompexy.Preto hovorím že chlap ma byt chlap. A takeho chce vacsina bab.

laura24

ADA99:no presne o tom som hovorila...jasne, ze musi byt citlivy, ale tiez to nemusi prehanat..ale myslim, ze mi rozumies, co som tym mienila :o)

ada99

ono to mame v genoch ze hladame velkého silneho ochrancu tak isto ako chlapi maju v genoch večného lovca.aj ked sa tvarime ako emancipovane zienky a povacsine aj sme tak v kutiku duse chceme toho SAMCA.No len okrem toho aby bol len "samec" tak obcas sa moze prejavit ako citlivy jedinec.Takze laura 24 myslim si tiež že samec je asi fakt lepší uz len z toho genetickeho princípu.