Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
Johny Johny...ty si to necital pozorne a stale si melies svoje. Chces sa silou-mocou hadat? Preco? Nikto tu nechce narcisov ani nejakych vodcov, ktori si podriadia vascinu ludi vo svojom okoli. Sa ti to nejak pletie...
pocuvaj slusny muz bol by si prekvapeny kolko sebavedomych zien je vo vnutri velmi neistych.Mna tiez zaradovali do tejto kategorie myslim ze bezdovodne
Slusny muz:Ja osobne nie som ani namyslena ani nepohrdam ostatnymi ludmi. Mam ludi rada, ale je pravda, ze si nepustim k telu hocikoho. Mna oslovuju tiez tie typy "don chuanov",ale to mne nic nehovori. Proste musi mat chlap charizmu. Vies, pokial vie zabojovat, ked tam kdesi uvidi zablesk naznak zaujmu...snaha sa ceni. A inteligentny chlap rozpozna, ci zena zaujem ma, alebo nie.
Velkost cloveka sa podudzuje podlatoho, ze aj ked je uspesny, je skromny. Ved ktora zena by chcela mat takeho ktory je sice sebavedomy, uspesny, ale nekonecny narcis, ktory hovori len o sebe a seba dava na najvyssi stupen dokonalosti...len ja ja ja...no nie?
To by ma velmi zaujimalo,ake mate predstavy o dominantnych samcoch.Myslis,ze agresivny alebo muz-alkoholik sa vytvara uz od narodenia a ze ho spoznas este predtym nez vstupis do vztahu?MOzno ta na nom bude spociatku pritahovat prave jeho silne sebavedomie,silne ego,suverenne spravanie a dominancia voci ostatnym.Ale az potom,po rokoch stravenych s nim spoznas,kam vedie muzska dominancia a citova nezainteresovanost.Mozu ti o tom hovorit vsetky tie zeny,ktore sa napokon museli kvoli tomu rozviest alebo ziju v nestasnych manzelstvach.
Ja som dominantny chlap, teda apson by som chcel byt vo vztahu torsicku viac dominantny ako partnerka. Jednoducho muzi chcu citit to ze su hlavou rodiny. A nejde tu o to ci maju male alebo velke sebavedomie a potrebuju si nieco dokazovat.
john33 my nehovoríme o agresívnych alkoholikoch!Hovoríme o normálnych chlapoch!Alkoholik je chorý človek ktorý sa nevie vysporiadat zo zivotom.A nikto nehovorí o tom ze chlap nema byt citlivy vsetko je to o miere aj v alkohole aj v citlivosti!Dominantný chlap vždy neznačí agresívny alkoholik!Väcsinou je to o tom
v akej oblasti je dominantny! moze byt dominantný vedomostami.....
Laura24 hej to vidim, som rad ze sa to tak rozprudilo.
Mne sa pacia sebavedome zeny, ktore vedia co cchu a ktore su si vedome svojich kvalit, aj ked niekedy posobia chladnym dojmom, mozno ako keby pohrdali ostatnymi, ale to je asi len zdanie, kedze su sebavedome.
Len problem je v tom, ze oslovit takuto zenu, na to treba dost odvahy. Lebo aj my muzi sme citlivy na odmietnutia...takze mozno keby ste boli viac pristupne....bolo by fajn pre nas muzov. Mozno nekonecny "don juani" nemaju problem, pretoze su v tom fakt dobry, ale zas spolahlivost, zodpovednost, vernost im nic nehovori....
Slusny_muz:vsak o tom hovorim! Suhlasim s tebou
Myslim, ze muz by mal hlavou rodiny. Prepacte, je to asi konervativny nazor, takze niektore dominatne zeny nebudu so mnou suhlasit, ale tak som bol vychovavany a ktomu vedeny. Predsa len muzi su samci a to vidime aj v prirode, ze maju vzdy dominantne postavenie....