Otazka pre zeny.....

Príspevok v téme: Otazka pre zeny.....
slusny_muz

Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem

slusny_muz

Hej len prvy dojem robi tiez vela. Ak vidim, ze zena nema moc zaujem o komunikaciu, beriem to ako ze je slusna ku mna a preto odpoveda na otazky, ale nic viac nechce. A zas vtierka som v zivote nebol...a ani nebudem.

ada99

john 33 kazdy ma nejaky komplex.Ide o to ako si ho pripustas.Nemas ty komplex prave z toho ze si citlivy a preto zle chapes tuto diskusiu?Skus byt ty viac sebavedomy a mozno stretnes niekoho pre koho budes ten spravny samec!

laura24

John33: Nie je vodca ako vodca-zapamataj si to, hmmm? Mne prides ako protipol feministiek,nehnevaj sa na mna. Nechapem, preco utocis.

john33

Lura ,to si napisala nedavno:

ADA:mas pravdu, presne o to ide. Zzenstili chlapi, naco by nam boli?! Chlap ma byt chlap, chlapi su vodcovia, dominantni samci. Ono je to o tom ako sa pozerame sami na seba. Ja osobne som so sebou spokojna, nemam komplexy a preto mi osobne vyhovuju tiez sebavedomi muzi. Nehovorim, ze preferujem narcistov, to je asi uz extrem ale tak zdravo sebavedome vodcovske typy...hmmm :

Treba k tomu este nieco dodat?Asi len tolko,ze nevies,co vlastne chces.

laura24

Adka, mas pravdu. V tomto sa uplne zhodneme. Kazdy sme si prezili svoje a nase chovanie ma opodstatnenie. Takze kym si pustime niekoho k telu chvilku to trva. Myslim si, ze netreba davat na prvy dojem.

laur24

Sl.muz:ale to uz zalezi na osobnosti danej zeny...ci sa sprava ku kazdemu chlapovi rovnako, abo to nejak rozlisuje.

ada99

Ono to sebavedomie posobi ako ochranný stít.Lebo chlapi sebavedome zeny obdivuju ale zaroven sa ich boja ako povedal slusny muz.Ale ani jeden clovek nema napisane na cele aký je,co prezil ....takze je to len o poznavani a myslim ze vacsina muzov ma radsej zeny ktore nevyklopia o sebe hned vsetko je to len o spoznavaní.

slusny_muz

No treba sa naucit asi vycitit, kedy aj sebavedoma zena da nejaky naznak, ze by mala zaujem o kuminkaciu. Len niekedy je to sakra tazke zistit...hlavne ked sa sprava tak isto ku vsetkym muzom...vlastna skusenost....

laura24

Presne tak Ada99. O mne si to tiez vela ludi mysli, a v skutocnosti som velmi citliva a zranitelna. A preto to proste ludom neukazujem. Ti najblizsi priatelia vedia, ze som dost neista a citlivka, ale naco to ukazovat ludom? Staci, ked to vedia ludia, ktorych mame radi a ktori maju radi nas...