Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
Slusny muz: Takze ked ta stretnem a spozname sa, mam na teba hned vyvalit, ze mam zaujem :o)?
Ciro mas pravdu. Dominantny nezname agresivny a to je dost velky rozdiel. Je to na rovnopravnosti oboch partnerov, ale v urcitych situaciach je dobre, ked rozhoduje muz. Kazdy sme proste ini a kazdy potrebuje a chce nieco ine. Ja osobne mam rada dominantnych chlapov-podotykam, nie agresorov, tak tlmocim moj nazor. Ja potrebujem pri sebe chlapa, ktory ma trosku skroti, ktory bude "nado mnou".
john33 staci niekedy ten zmysel pre humor! Tak tuto diskusiu neber vazne....lebo rozoberat muzov z pohladu zeny a zeny z pohladu muza nikdy nedopadne dobre.Kazdy to vidi svojim uhlom pohladu...Pozri si film vojna Roseových...tak podobne vyzera tato diskusia.
Uprimne priznavam, ze jasom v tomto smere trochu slepy...mnohe priatelky povedali ze robili vsetko, naznacovali a ja som to nevidel...takze asi to je moj problem....
john33: Ako si to myslel. Ja si rad dam nejaky paerfem naseba, rad sa pekne obliekam, a som aj citlivy...snazim sa pravidlene sportovat a pritom som neni ako to vy hovorite agresivny samec
Nikto nehovori o vtierani sa. To zeny myslim ani rady nemaju. Ale ked si zdravo sebavedomy, rozpoznas, ci sa s tebou bavi len zo slusnosti, alebo preto, ze si ju zaujal. Uvidis to na gestach, usmeve, spravani...neviem, ja to najavo davam, ci mam alebo nemam zaujem.
dominantny, hej muz by mal byt dominantny a mal by byt aj citlivy ,nie vsetci muzi su agresivny aj ked su dominantny, lenze dnes sa to uz akosi \"nenosi ,dnes je to uz tak pol na pol aj zena aj muz su si v partnrrstve podla mna rovni aj ked stale pretrvava nazor , ze muz je hlavou rodiny ,lenze zena tou hlavou -teda krkom hybe.
Inak by som nerad prirovnal chlapom k samcom a zeny k samickam. Je to take zvieracie. Aj ked mame niektore crty spolocne, predsa len sme neni zvierata. To my znie tak vulgarne...
Vsetko je o tolerancii.Aj vlastnosti,ktore ma ten druhy.Nechces citliveho muza?No tak si hladaj navonaneho suverena.Myslim,ze obraz tych zien,ktore tu pisu, o tom,ako by mal vyzerat dokonaly muz je: Sebavedomy samec,najlepsie s vysportovanou postavou,ktory bude mat citlivu dusicku,bude rodinne zalozeny,bude mat neskutocny zmysel pre humor,dobre zarabat,bude organizovat rodinu....Este som nieco vynechal?Mozete ma doplnit.
Hm, asi v tom bude kus pravdy...