Otazka pre zeny.....

Príspevok v téme: Otazka pre zeny.....
slusny_muz

Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem

slusny_muz

Tak to je dobre tak ked Ta stretnem, tak to vyskusam...oki doki?

Pre vsetkych: ide o diskusiu, kazdy ma svoj nazor, a pochybujem ze sa niekedy vsetci zhodneme, azda len na tom ze chceme byt stastny, mat pekne manzelstva, zdrave deti....

ada99

john33 nechapem fakt o co ti ide?ty vlastne ser...do vlastneho hniezda lebo si vlastne myslis o vsetkych chlapoch o ktrorych je zaujem a ktorých povazujeme za "sprav.chlapov" že su to vymleti nabuchani narcisti ktorí sa nevedia postarat o rodinu.Tak to nemáš o vlastnom rode velku mienku!...alebo si mmysliš o ženách že su to všetko vymlete sliepky aj takto sa to da vysvetliť....No tak potom nemas rad nikoho....tak neviem

laura24

John33: Neviem ako ty, ale ja nerozdelujem ludi do kategorii podla prijmov. Dala som priklad na cloveka o ktorom viem, ze pouziva "masticky" :o)

laura24

Adka...tak sa vyskac aj za mna :o) neboj zvladnem. Slusny muz je nas clovek :o)
Slusny muz: mas pravdu, nemyslim, ze by som klesla. Nemam problem urobit prvy krok ak mi clovek sympaticky.

john33

pre lauru 24: Dufam,ze ako top manager ma aj tucnu penazenku,co z neho tiez robi osobnost.Vies mi dat priklad aj niekoho s nizsim spolocenskym statusom?

laura24

John33: Neviem, asi ti ide o to, vytocit nas, ale to sa ti proste nepodari. A na ten tvoj priklad: mam kamarata, je to top manazer, je dominantny, sebavedomy chlap s titulom, ktory je proste osobnost, stara sa o seba a pouziva aj tie "masticky" a je to do sebavedomy samec...staci tolko?! :o)

slusny_muz

Jasi davam aj masticky a podla mna som normalny, za to ze sa o seba staram, este niesom zozenstely, ani narcis. Mozno narcis, ale velmi malicky a to aj len niekdy ked mam na to naladu...
Ale predstava takeho typka nabuchaneho, holohlaveho s kocikom...je fakt smiesna...ale moze byt odbry otec. Netreba hned odsudzovat z prveho pohladu..

slusny_muz

laura24: Ak Ti dam najavo ze mam o Teba zaujem, tak kludne, budem rad...a budem si Ta vazit....lebo neznamena, ze ked sa zeny daju !lahko" zbalit ze v oicach muzov klesnu...to je blbost....ale to je len moj nazor

ada99

Laura 24 nakoniec to vyzera ze fakt su tu aj chlapi ktorí vedia o čom rozpravame že?

Tak to som rada odchadzam na aerobik tak dufam že to laura 24 s nimi zvladneš pri najhoršom vypni počítač....

john33

pre slusny_muz: To je OK,ze sa o seba staras,aj ked zeny ti zase povedia,viem to zo svojho okolia,ze ked si muz dava napr.masticky na tvar,ked sa stara aj o plet,tak to je uz zzenstile.Vsetko s mierou.Mal som na mysli tych "borcov",ktori chodia po ulici ako vystreti pavi ,najlepsie s vyholenymi lebkami a ked vojdu,musia vzbudzovat svojim spravanim respekt.Predstav si takeho muza ako kocikuje a stara sa o rodinku.Je to krasna,idylicka predstava.Taku maju predstavu aj tie,ktore sem pisu.