Otazka pre zeny.....

Príspevok v téme: Otazka pre zeny.....
slusny_muz

Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem

slusny_muz

hlavne dokonalost neexistuje...je len v nasich hlavickach. A to co je pre nas stelesnenim krasy, dobra, moze byt pre druheho nicim.

laura24

Ale kto by nechcel "dokonalost"? Kazdy pod tym slovom hlada nieco ine, takze mozno niekto niekomu aj vyhovie. A Ada ma pravdu. Kazdy mame negativne vlastnosti, je hlupost tvarit sa, ze nie su. Vlastne ide o to, ze kazdy hlada v prvom rade lasku a chce si to popripade vylepsit. Ved preco nebyt narocny-to nas posuva dopredu.

ada99

dokonalost je nuda...Ono je to o tom naučit sa respektovat aj tie negativne vlastnosti toho druheho a milovat to co si milovane zasluzi byt...Mozno je to fraza ale je to fakt....a uz fakt odchadzam...

john33

pre slusny_muz : Neviem,v com ty vidis dokonalost zien,mozno mas vysoke naroky,neviem to posudit.Ja mozem z vlastnej skusenosti povedat,ze prave tie "citlivky",ktore boli podla mojich predstav a nemuseli to byt ziadne modelky,dali napokon vzdy prednost nejakemu drsnakovi a nie muzovi,ktory si ich mohol vazit a byt im verny cely zivot.

laura24

Slusny muz: nikdy sa nezhodneme a len si tu vymiename nazory. Lenze vzdy sa najde niekto, kto provokuje, vies. A pak ide o to, ci na to ludia reaguju a ako. Kazdy si hlada to, co mu vyhovuje. A samozrejme kazdy chce mat stastne manzelstvo, rodinu..atd.
Len niektore zeny chcu sebavedomych a dominantnych muzov :o)

slusny_muz

pre john33: Musim priznat ze s tmyto mam ja teraz trosku problem, tiez hladam dokonalost...ale ved si vyberam zenu s ktorou budem do konca zivota, tak preco nie?

john33

Myslim,ze muzovi naozaj staci,ked je zena citliva,rodinne zalozena,ale vy neustale hladate taku absolutnu dokonalost muza,ktora sa len v malo pripadoch moze najst.A stale vam v tom obraze,ktory o nom mate,nieco chyba,posudzujete-toto nie je dobre,tak by sa nemal spravat,to mu nesedi....Nikdy nebudete s tym obrazom spokojne,lebo hladate dokonalost.Zrejme zijeme v dobe idolov.