Otazka pre zeny.....

Príspevok v téme: Otazka pre zeny.....
slusny_muz

Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem

john33

pre john 33: Je to velmi tazka otazka.Mam kamosov,zenatych,ktori su pod papucou a musia robit vela vela kompromisov a ustupkov,lebo maju velmi,velmi panovacne zeny.Mam aj priatelov,ktorych manzelky opustili a sli za podnikatelmi.Je dobre si to asi najskor vyskusat a potom si zdovodnit,co bolo lepsie:ci sloboda,alebo neustaly boj o svoje prava,stres...Vo filmoch je to vsetko zidealizovane,v takej podobe laska neexistuje.Len v nasich predstavach.

john33

OK.Si naozaj slusny_muz.Myslim,ze patris k tej casti,ktora hlada v laske to skutocne caro,jej skutocny obsah a nielen formu.Dufam,ze ju najdes.

brunca

toto sa vola diskusne forum cize diskusia,rozne nazory.kazdy nazor sa ceni a posuva nas niekam :-) kam? nemozme mat vsetci rovnake nazory to by bol zivot potom krasny. tato diskusia ma nejaky uspech!

john33

pre lauru 24: Kazdy ma pravo na svoj nazor,aj na iny,nez je ten tvoj.Alebo chces od "dominantneho" muza,aby ti na vsetko prikyvoval a suhlasil s tebou vo vsetkom,co mu povies?To by bol skor tutko ako dominantny muz.Aj invektivy,aj opacne nazory posuvaju debatu dalej a zaroven,co je dolezite,ucia cloveka argumentovat.A ja,chalabohu,nie som somarik,ktory bude kyvat suhlasne hlavou na vsetko,co tu popisete.

slusny_muz

Nie, ale co s nimi uz narobis, vyhodit ich nemozes, najlepsie si ich nevsimat, lebo vzajomne invektivi to len zhorsuju...

john33

pre lauru 24: Pointa je tom,ze tito ludia,ktori sa v zivote x krat popalili,povazuju za absurdne take vyroky o muzoch,ake si vyslovila ty a dalsie,ktore tu pisali.Urcite najdete,ak ste uz nenasli,svojich princov na bielych konoch.Prajem vam to.