ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
Ja som si Driclor kúpila v lete minulého roku. Stál ma okolo 200 Sk. Stále ho mám dosť. Zo začiatku som ho používala každý večer, potom po 5 dňoch každý druhý deň, potom každý 3 deň, nakoniec raz za týždeň a teraz v zime aj raz za 2 mesiace. Je jasné, že možno to nie je dobré pre telo, ale ten pocit, že sa človek nepotí, tak ten je fajn.
A to svrbenie nastanelen vtedy, ak si ho dáte veľa. Tak pozor !!! Večer si ho treba dať len troška.... vlastná skúsenosť...
Podla mna to bude poriadne svinstvo, aj ked z lekarne...Uz davnejsie som citala v casopise Zdravie, kde jedna lekarka pisala, ze sa robil nejaky vyskum a zistilo sa, ze vsetky antiperspiranty, gulicky, spreje a pod. proti poteniu mozu sposobovat rakovinu lymfatickych uzlin. Tieto mame v hojnom mnozstve prave aj v podpazusi, a ak nejakym pripravkom zabranime, aby nas pot so vsetkymi skodlivinami odisiel z tela, tak potom sa to tam hromadi...
uz som vyskusala a je perfektny..vobec nestipe...teda trosku ale to je v pohode...a hned somvidela ucinok:)
boze ludia dnes idem vyskusat driclor...hadam nebude stipat...:((
Nebojte sa, po nejakom čase vás to prestane štípať..
ale akoze ja s tym koncim..stipe to..tak to musi byt dobra chemikalia..nechcem mat rakowinu ani nic podobne ..radsej sa budem potit ako zomriet pred tridsiatkou..
mna to tiez stipe jak svina a drzim sa pokynov, preto ho pouzivam tak kazdy treti den a medzi tym excipial deoforte, ten nestipe vobec, ale ani tak nepomaha :(
ja to používam správne ale aj tak mám problémy so štípaním
ja to pouzivam a citala som ze to sposobuje rakovinu prsnika a mozno aj alzhajmera...bojim sa pokracovat...??