ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
mrkvicka- na ruky, nohy a podpazusie.
neviem, ako by reagovala ostatna cast tela:-)
a mozem driclor pouzit aj na chrbat?alebo je urceny len na podpazusie??(ja sa docela potim aj medzi poprsim:()
ludia ako sa cita ten Driclor? Driklor? idem si ho kupit=) a este jedna vec ktoru nechapem. Ved ja sa predsa holim kazdy den tak ako ho mam potom pouzivat?neviem si predstavit ze by som sa neoholila! ako to riesite vy?
len nesmies pouzit hodinu pred a po sprche a 24hod pred a po holeni.ja som to raz riskla a rano cela oblast akoby spalena,kedze to obsahuje dost alkoholu.
no najprv tak 2-3krat,ako ti uz pisali tu a potom staci raz do tyzdna.vzdy len pred spanim, tesne,ked je uz telo v klude a ja rano pouzijem klasicky deodorant,ale len pre vonu:-)
je to super vec, hlavne v lete:-)
niee nemusi sa to davat kazdy den ... staci 2-3x do tyzdna ! pisalo sa tam ze na zaciatku treba kazdy den .. ale ja som si nedavala a aj tak super :)) ..
Ahojte, podľa mňa je to úplne skvelá vecička a funguje hneď na druhý deň. Je to ako zázrak. Vrelo odporúčam
jasne driclor je uplne super ani ja som nevedela ci to na mna bude fungovat ale na druhy den ani fliacik dufam ze to bude tak aj v lete? :) a mna tiez nestipe ale svrbi vecer sa pokusam richlo zaspat a rano je uz super :) a poradte kto to pouzivate uz dlhsie dava sa to kazdy den? bo ked sa oholim si to radsej nenatieram nech nestipe a potom kedy si to mam davat staci tak 2-3tyzdenen ci kazdy den??
noo ja som si ten driclor vcera kupila a vyskusala... noo mna nestipal ani nic.. leen veelmi trocha,ale fakt sa to da vydrzat ! .. skoro nic som necitila.. aaa uz hned na druhy den som videla rozdiel .. podla mna je uuzaasnyy.. a dnes bolo doost teplo ! a ziadne flaky, hned po prvom pouziti :))) neverila som tomu, ale fakt odporucam !!!!