Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Driclor

malinka

lilotka: ked si zlomis ruku, tak nechas aby este aj zrazilo auto? len preto aby si mala duplovanu marodku?predpokladam ze este chodis do skoly

lilotka

malinka, tak vidíš. Sama tvrdíš, že sa veľa vecí legálne predáva, tak prečo nepoužívať driclor (ak je to náhodou jed), keď používaš milión iných vecí, ktoré možu byť ešte aj nebezpečnejšie?

malinka

lilotka: mnoho veci co sa legalne predavaju a my ich bezne pouzivame, su pomale jedy. Na stare kolena dostanes Alzheimera a mozes iba typovat od coho to je. Lebo lekari ti vacsinou popisu vznik choroby, ale nie pravu pricinu, lebo ju sami nepoznaju.

dada

Treba presne dodržať návod na použitie. neholiť sa pred použitím, sprcha hodinu pred použitím ... atď
najlepšie je si ho dať večer pred spaním. Nemusíš sa báť,že si nedáš ráno. Učinkuje aj tak.

lilotka

Veď keby to bol jed, nemohla by si to predsa kúpiť v lekárni, nie? Ja ho používam a som spokojná. Vobec sa nepotím tak ako predtým a to si ho dávam len tak 1x za týždeň. Zo začiatku som si ho dávala aj 4x týždenne. Ibaže sa minimálne 24 hodín predtým nemožeš holiť a pár hodín kúpať, aby si nemala podráždenú pokožku. Keď to dodržíš, je to úplne v pohode.

julieee

mam tiez problemy s nadmernym optenim. tu nwejde o to ze chcem vonat ako ruzicka (RNG) ale o normalne existovanie kazdy den, pretoze je neuveritelne neprijemne chosit s mokrymi flakmi pod pazuchami. pritom necirtim nervozitu ani strach, proste sa potim len tak. a todo DRICLORU sa nejak bojim, v com to je ze je taky ucinny? nie je to nejaky jed? ved to upcha potne zlazy a potom to nie je nebezpecne??

vanesa

ahoj...noo driclor ti urcite pomoze...uz po prvom pouziti sa o 80 percent menej potis...leeenze u dost ludi co poznam...to malo skvele vysledky...ale strasne to stipalo aj palilo...aj mna..ale ked to nejako vydrzis budes spokojna...par krat si ho das a potom uz si ho nemusis davat vobec a nebudes sa potit..nooo a das si ho vecer jak sa umyjes..rano si to musis oplachnut a das si normalne dezodorant...a zarucujem ze sa potit nebudes...

matka

driclor som kupila u nas v lekarni presne za 318 korun... mam ho uz 4 mesiace a za tu dobu som ho pouzila len 4 krat...neuveritelne mi pomohol a to ja som myslela ze mi nepomoze uz nist...