Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Driclor

kikus17

newiem ci wiete..ale je to napisane asi aj w letaciku pri lieku..ze driklor na nesmie pouziwat po holeni a depilowani tusim 24 hodin a po sprchowani asi 5 alebo tak nejak..preto to potom stipe.

ivon

driclor dostať v lekárňach,ja som ho tiež začala používať,funguje perfektne,teraz mi stačí dať si ho 1x v týždni.Jediné čo ma tiež trápi je to, že pri aplikácii mám z neho tiež dosť nepríjemné pichľavé pocity a koža mi zatiaľ vždy začervená.Dúfam, že to časom prejde,pretože je to dosť nepríjemné ale bola by škoda nemôcť ho používať,pretože som zatiaľ nič účinnejšie neobjavila

kimka

Ja som to skusila, teraz v zime ked nenosim tricka bez rukavov, tak som sa niekolko dni po pazuchami neholila, ale aj tak to strasne stipalo. Ale ako vravim najskor to vyskusaj a uvidis ci to bude aj teba stipat.

juli

SOM POUCULA ZE DRICLOR SPOSOBUJE ZACERVENANIE A PALENIE..JE TO PRAVDA?...A OBSAHUJE ALKOHOL?.....A Z TOHO POTOM VZNIKAJU CERVENE FLAKY NIE?.TAK POTOM JE DOBRY ALEBO NIE???

PROSIM VAS KOLKO STOJI DRICLOR?.....A MOZEM HO KUPIT AJ V LEKARNI BEZ LEKARSKEHO PREDPISU?..PROSIM ODPISTE MI
Ten driclor az tak stipe?..aj ked ho pouzijem na nie cerstvo oholenu pokozku a na umytu aj tak stipe?

juli

SOM POUCULA ZE DRICLOR SPOSOBUJE ZACERVENANIE A PALENIE..JE TO PRAVDA?...A OBSAHUJE ALKOHOL?.....A Z TOHO POTOM VZNIKAJU CERVENE FLAKY NIE?.TAK POTOM JE DOBRY ALEBO NIE???

PROSIM VAS KOLKO STOJI DRICLOR?.....A MOZEM HO KUPIT AJ V LEKARNI BEZ LEKARSKEHO PREDPISU?..PROSIM ODPISTE MI

kimka

Juli ano kupis ho v lekarni a stoji okolo 200 korun. Ja som si ho tiez kupila, ale vydrzala som to len tri dni. Strasne ma to stipalo, svrbelo, cele podpazusie mi zcervenalo a v noci som nemohla ani oko zazmurit. Dala som si to znova asi po 2 mesiacoch, ale robilo to to iste, tak som to vzdala. Ale zavidim vsetkym, koho to nestipe a kto na driclor neni alergicky. Mna mrzi ze ho nemozem pouzivat, ale tebe mozno nebude zanechavat ziadnu alergiu, vyskusaj a uvidis.

juli

cecil

Ahojte, som si toto všetko prečítala a aj som sa začala báť kvôli tomu hliníku. Ja som si driclor kúpila včera, lebo to potenie sa už nedalo zniesť. vyskúšala som už asi všetko, tabletky, excipial...ale nič mi nepomohlo. Driclor som si dala včera a zatial v pohode, dnes som sa vôbec nepotila!!!