Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Driclor

tonushka

ja by som sa chcela poradit..kupila som si driclor ale ma od neho scervenanu pokozku a strasne ma pali pod rukami po jeho pouziti ale cez den sa potom nepotim..prosim o radu mam ho este uzivat?

marisssa

a ty sa potis len v podpazusi?neboj sa, telo vie, ako skodliviny vylucit, ved aj mocom a potis sa predsa celym telom..ja ho pouzivam uz skoro dva roky a vsetko ok a nikdy to nebolo lepsie:-) obliect si hocico, je super pocit!

komixgirl

Ja by som sa skor chcela spytat na neziaduce ucinky s tym spojene, lebo potenim odchadzaju z tela skodliwe a odpadowe latky a kedze sa clowek prestane potit hlawne w oblasti podpazusia, mozu sa zacat wytwarat hrcky, nieco ako nadory, ktore sa usadzaju w okoli podpazusia a mozu sposobit aj nador na prsniku. Tolko k problematike potenia, dufam, ze niekto odpise aj tymto smerom.

sedmikraska

fakt to tak mocnestipe a nesvrbi, ked si ho das az den po sprche, ale to by sme sa zase nemohli vobec sprchovat :( ja mam teraz novu rexonu (tu v tom novom obale) a nepotim sa nejak extra

bam

Ja uzivam driclor 3 den, a to v oblasti podpazusia. Prve den pol uplne v pohode, ale posledne 2 to bola katastrofa, stipalo, palilo,ale cez den sa to upravilo. Pisala som do regimed.sk, tak mi dali zopar rad. Davala som ho hodku po kupani, myslim, ze to bude v tom. Tak dam teraz pauzu a budem pokracovat. urcite pomaha..

danielka

ahoojte...aj ja som ho konečne vyskúšala..a je to neuveriteľné,ale hneď po prvom použití ani kvapka potu!! konečne možem si dať svoje dlllllho nenosené bledé tričká :)moc moc moc ďakujem človeku,ktorý vynašiel tento zázrak...velká vďaka!!!! ešte sa chcem spýtať, či sa može tento prípravok používať aj dlhodobo...moc by ma to zaujímalo...ďakujeeeem

kridka

caute..ja driclor vrelo odporucam...vcera som si ho kupila a nenormalne...uz ani kvapka potu...je to uzasny pocit.doteraz som sa hanbila nosit hociaku pestrejsiu farbu,vsak pre flaky no dnes som si dala neonove zlte tricko ktore by som si len tak nemohla obliect a ani kvapocka potu...uzasny pocit len som zvedava kolko to vydrzi lebo ludia pisu ze im to chvilu pomahalo a ini zas pisu ze to pouzivaju vela rokov a vsetko ok...amozrejme s mensim ucinkom tak som zvedava ako to bude u mna...
DAKUJEM VYNALEZCOVI DRICLORU!!!!

magdak

Ahojte všetci. Ja som Driclor tiež vyskúšala a je naozaj super. Avšak zaujímal by ma odborný názor, prečo tak svrbí a aké môže mať vedľajšie účinky možno aj do budúcnosti a či je možné dlhodobo ho aplikovať, atď.

arabela

ahojte noje to super veci a zistila som ze si musim davat malo bo potom do rana ma to svrby celu noc sa skrabem a rnao cele cervene :( alevcera som dla len trocha a pohode ani som necitila ,a aj ja si davam rano normalny antiperspirant kvoli vone, a mozem pouzit aj na chrbat skusali ste to dakto ci to bude stipat aj tam? a stim holenim tak sa nehol kazdy den ale napr kazdy druhy a medzitim si daj driclor inak neveim,