ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
Nikdy sa nepreukazala spojitost medzi hlinikom v deodorantoch a rakovinou prsnika, alebo uzlin v podpazusi.Ako deti ste jedavali z hlinikovych priborov a ste tu....
Ahojte,pocas studii na VS som sa neskutocne zacala potit,je to strasne neprijemne...este sa len obleciem (navyse kedze som zimomrava je mi zima) a ja uz mam flaky:-( s oblecenim je problem lebo flaky je velmi vidiet som z toho zufala myslela som ze ked skoncim skolu ze sa to zlepsi,no kdezee.Pocula som o Driclore ale stale mam strach z toho hlinika,skusila som aj Excipial,tusim zabral,no stale sa potom to by som musela pouzivat stale aby som sa prestala potit?:-( zavidim vsetkym babam ktore si daju take triculko,zdvihnu ruky a nic...ja denno denne mam celodenne flaky.Neviem uz co s tym robit...
Lilotka, to je pravda, že škodlivé môže byť hoci čo ale, že je hliník škodlivý vie každý. A načo si vedome ubližovať. To že nám v tejto modernej dobe veľa vecí ubližuje to neovplyvníme, ale ak o tom vieme môžme to aspoň zminimalizovať.
Je to zázrak, až na to, že obsahuje hliník, ktorý spôsobuje rakovinu, takže s tým používaním by so si to rozmyslela. Ja som ho tiež použila, ale keď som sa dočítala o tom čo obsahuje a čo spôsobuje, tak so to používanie obmedzila na minimum.
Hovorí sa tu o Driclori, s ktorým už mám skúsenosti, je veľmi dobrý, no mám pri ňom problémy tak ako to už niekto spomenul - pálenie, začervenanie. Preto sa chcem opýtať, či má z Vás niekto skúsonosti aj s VICHY - 7-dennou kúrou proti poteniu.
POMAHA VAM DRICLOR AJ NA NOHY????
Ja Driclor pouzivam velmi dlho a musim povedat, ze je to zazrak. Predtym som mala s potenim hrozne problemy, uz som bola aj na konzultacii u plastickeho chirurga, ze nech mi s tym daco spravi. Potom moja mama objavila Driclor a ja som ho vyskusala a je to zazrak. Spociatku som ho pouzivala kazdy den a pomahalo to okamzite. Dnes uz Driclor pouzijem tak raz za 2-3 tyzdne, ked citim, ze sa nejak potim. Odporucam kazdemu :)
lilotka:
Lenze bolo dokazane ze hlinik je mimoriadne skodlivy(teraz neviem ci karcinogenny alebo co) a Driclor je plny hlinika. Keby hlinik nebol skodlivy, preco by na skolach zakazovali pribory z neho? A mnohi tu pisali aku z toho mali spalenu zosuverenu kozu kvoli obsahu alkoholu. Tak len ho dalej pouzivaj ak ti tak vyhovuje, ale utesovat sa ze nie je skodlivy je sebaklam.
Zle predpokladáš. Ale keby si mala všetko skúmať do podrobnosti, zbláznila by si sa. Tak isto, ako si môžeš kúpiť driclor v lekárni, tak isto si kúpiš aj všeličo iné. A nikde nie je napísané, že driclor je nebezpečný. Možno máš doma nejaké tabletky, alebo neviem čo, ktoré ti pomáhajú a toho Alzheimera budeš mať práve z toho. Ani o tom nevieš. Jednoducho je to to isté, ako s hocičím iným. A berieme to, používame a tiež nevieš, či to neškodí.