ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
aj ja mam 15 a to ti predaju normalne
ja som si dala driclor este len dva krat a uz sa potim ovela menej .........som si myslela ze ma to bude stipat ale ani trosku ma to nestipalo.......preco to niekoho stipe ??
ahojteeee w piatok som si kupila driclor a zatial som ho pouzila raz.sice sa este potim ale uz ovela menej neviete mi powedat kedy to prestane uplne??a este som sa chcela spytat ked som si ho dala trochu to stipalo ale rano som mala trochu zacervenanu pokozku mozem na to pouzit nejaku masticku? vopred diki
ahojte, mne driclor vobec nepomaha, vobec potim sa nadalej a este to aj velmi svrbi a spravil a mi v podpazusi egzem...hlupost
aa este daco.. ked budem pouzivat ten driclor tak nesmiem ziadny antiperspirant ???
takze ten driclor fakt pomaha?akoze aj v lete v najvacsich horucavach ?? ja mam dost problemy s potenim hlavne v podpazusi, a to nielen v lete... a da sa kupit v lekarnach bez receptu ?? a dlho vydrzi ?? a cena okolo 200 SK ?? diky :))
driclor mi veľmi pomohol! mala som zo svojho potenia nízke sebahodnotenie, ale po nanesení dricloru som už na druhý deň nemala ani kvapku potu. cítim sa skvele. a stačí mi to naniesť iba raz za 1-2 týždne. A, áno, po nanesení to svrbí a štípe, ale v priateľnej miere :) VRELO ODPORÚČAM
Driclor som si kupil asi pred tyzdnom a potenie je bez problemov. Musim uznat to svrbenie po aplikacii dricloru je neprijemne ale ak si ho date menej da sa to vydrzat,snazte sa rychlo zaspat a rano je to v pohode. Driclor mi v mnohom pomohol,uz nemusim obmedzovat vyber oblecenia,ten pocit rano otvorit skrinu a vybrat si lubovolne tricko je super lebo viem ze sa na nom pocas dna neobjavi ziadna kvapka potu. Skuste ho!
to ze antiperspiranty su skodlive je mozno pravda ale tak to by potom vsetci chodili bez nich strasne spoteni...bez nich to nejde...a vela veci je rakovinotvornych...ne len toto...