Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Driclor

marisssa

dremoka--- tak to som prekvapena, ozaj si asi jedina, ktorej to neucinkuje.
no zas az tak vela to nestoji.my si to kupujeme so sestrou a vydrzi nas to aj dva mesiace.
ano ono sa to ma davat LEN pred spanim, ked je telo uz kludne...

dremoka

tak som tu asi jedina kt. to nepomohlo..vazne pouzivala som ho asi mesiac vyhodila za to nemale peniaze a nic z toho...teraz ked uz som 3 roky ''cista'' potim sa aj tak..takzze vella stastia

daduss

No driclor musiš nanášať presne podľa návodu, lebo to ináč štípe. musíš dodržať odstup po holení, po sprchovaní a samozrejme si ho nemôžeš dávať každý deň.
ale samozrejem keď dodrťíš úplne postup, a aj ta ťa to štípe tak je tam problém. Ináš najlepšie je ho dať sio večer, keď idete spinkať... a do rána je v pohode.

marisssa

no tak nejako si to zle nanasate, v inom to nevidim, alebo mozno vase telo zle na to reaguje a asi aj bude.no to ma mrzi.
ja to uz pouzivam pomaly druhy rok a vsetko v pohodicke, sem-tam si to dam aj na tvar alebo na chrbat.super suchucky pocit:-))
mna to tiez sem-tam zastipe, ale nie nejako extremne, skor svrbi, noc preckam, prespim teda a rano uz v pohodee:-)

kimka

looc ja som driclor skusala uz tri krat s nadejou, ze to predsa len nebude stipat. Ale smola vzdy som s tym po troch dnoch musela skoncit, lebo som mala priserne bolesti a celu noc som nespala. A to ti poviem, ze ta to bude este svrbiet minimalne mesiac, aj ked nebudes driclor pouzivat. Tiez som z toho sklamana, lebo som mala aspon malicku nadej, ze sa prestanem potit, ale bohuzial...

looc

zdravim,
takze pred dvomi dnami som si DRICLOR kupila aj ja, pouzila som ho zatial 2x. Videla som ucinok - takmer 100% hned po prvom pouziti.
Aale, mam problem: ked som si to naniesla prvy krat, stipalo a palilo to velmi, myslela som, ze to nevydrzim, a to som nebola ani cerstvo oholena. Je ale mozne, ze som si toho naniesla prilis vela. Na druhy den rano podrazdena pokozka, akoby spalena tym alkoholom, bolestive na dotyk.
Druhe pouzitie vcera v noci - naniesla som podstatne menej, ale palenie bolo omnoho horsie ako prvy krat, musela som seriozne to ist oplachnut, palilo to ale dalej. Len tak-tak, ze som zaspala.
Potom mi zrazu bliklo v hlave - pred casom mi na koznych testoch zistili, ze mam alergiu na Ni, Zn - kovy. Vyhadzuje sa mi alergia na bruchu z kovovych praciek opaskov a cvockov. Tak sa pytam - kedze driclor obsahuje Al (hlinik), co je tiez kov, je mozne, ze preto mi to sposobuje taketo problemy, pretoze mam nan alergiu vlastne??

Pripadne odporucania nejake, co dalej?
dakujem!

jana22

No ja som si už ten driclor kupila a musim povedat že je uplne super.....uz na dalsi den som sa vobec nepotila.....
A uz mozem nosit tricka ake len chcem:D
ODPORUCAM!!!

marisssa

dala si si ho bud privela, alebo na oholenu pokozku, alebo tesne po sprche..
aj mne sa to obcas stava, vacsinou to pretrpim a potom je to ok, ale ako si toho davam menej, je to v pohode.