ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
tak už som si driclor kúpila aj ja a je skvelý...odporúčam všetkým:) hurá na nákup farebných tričiek...obchody traste sa:D
CAWTE ! NO JA SOM TENTO DRICLOR POUZIVAL ,ALE KED SOM SI TO DAL NA NOC TAK SOM VOBEC NEMOHOL ZASPAT A SOM 3 HODINY KUSAL VANKUS OD NERVOV . NO HLAVNE SI TO NEDAVAJTE 24HODIN PO HOLENI. A NEPOZNATE NAHODOU NIECO MENEJ PEROXIDOVE ,ALEBO NIECO PODOBNE ?? DIK
treba naniest malu vrstvu..ked date vela, vtedy stipe
ahojte babeny. tak ja mam presne taky isty problem. strasne sa potim. a teraz v lete mam na trickach strasne flaky. tiez uvazujem, ze si ho kupim, ale isty cas tu letela tema, v ktorej sa popisalo, ze je rakovinotvorny. to vazne, ze je? lebo ak hej, tak to mi za to nestoji. dakujem.
ahojte, chcela by som vam len povedat, ze aj napriek pokynom pribaloveho letaku, som Driclor pouzila 1x. Naniesla som si ho na noc, dost to stipalo aj svrbelo, ale nebolo to nesnesitelne a ucinok by som mohla opisat ako 100%, a to preslo uz cosi vyse tyzdna. Takze moj nazor je taky, ze to s nim netreba silit za kazdu cenu 7x po sebe, viem si predstavit, ze potom to moze ozaj riadne stipat.
Ahojte, aj ja som zacala driclor pouzivat. A mam rovnake problemy ako vsetci, neskutocne to pali. Aj ked ja mam celkovo dost citlivu pokozku, mozno preto. Ale ja som ochotna vsetko pretrpiet, len nech sa nepotim... Myslim, ze to aj zabera. Precitala som si tu dobre rady, len by som sa chcela opytat na nejaky odborny nazor. Nemoze to byt skodlive? Nema to dlhodobe vedlajsie ucinky? Vedeli by ste mi poradit, kde najdem nejake hodnotenie lekarov a inych odbornikov? diky :o)
Ale baby, skúste byť trpezlivé,ja mám už pomaly traumu z toho,keď si idem naniesť Driclor,ale napr. včera to bolo v pohode a drží. nemusíte dávať každý deň,ako píšu v návode.A LEN NA MIESTO,KDE SÚ CHLPKOVÉ UKONČENIA V PODPAZUŠI..každý druhý deň, striedať to s holením a ja dávam niekedy aj upokojujúci mastičku,napr.kalciovou.A fakt je lepšie neísť večer do sprchy, ale až ráno...skúste :)
Vyskusam a uvidim ako bude moje telo reagovat.
kimka--- tak skus kazdy druhy den ho pouzivat, nie za sebou..
Tiez ma to mrzi, ze ho nemozem pouzivat, lebo mne zabera, ale co z toho, ked ma to tak strasne pali. Ja dodrziavam presne pokyny podla navodu, ale v navode je, ze prvy krat pouzivat 7 dni a potom 1-2 krat do tyzdna. Ale tych 7 dni to nikdy nevydrzim. Ako som pisala, najviac 3 dni a potom mam ukrutne palive, stipave a svrbive bolesti.