Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Driclor

lilianka22

babyyy pomooc kde si to mozem kupit ??? ja uz nemam nervy proste nemozem si dat uzke tricko ani nic podobne aj ked si dam musim mat na tom mikinu aby nebolo vidno flaky fuuuujj lebo sa nenormalne potim ,, no nastastie to nieje zapachajuci pot len voda ako keby nemam to vzdy, napr,osprchujem sa a staci ze trosku mi omrznu nohy alebo mi len trosicku zacne byt zima a vtedy to zacne proste leje somna ako keby som bola v saune a zas napriklad vecer je mi aj teplo a nic ani naznak potu ja neviem preco to mam takto ale proste jedno je iste ze uz ani neviem ake to je dat si uzke tricko biele dokonca!! bez flakov :(( vyskusala som vsetky deodoranty antiperspiranty a nic ani jeden ked vravim ze vsetky tak vsetky od rexony cez vichy az po dior :((( toto je asi moja posledna sanca potom uz neviem co budem asi nic len potit sa ako svina :((

misina

nno ja som len omylom klikla na nete "stop poteniu" a tam my vysiel driclor.. tak som pozrela diskusiju a na druhy den si ho kupila.. a normlane rozmyslam ci sa mi to nesniva leo to je nieco uzasnee.. Zabralo mi to hned na druhy den nemala som ani kvapku a po celom dni som ete citila svoju fajnu rexonu.. a bola som uplne stastna ze si mosem vzjat obtiahnute zlte tricko na ktorom nebolo nic :) A pritokm sme mali v skole uplne horuco ani kvapka :) Len vcera vecer som to troska prehnala ze mi scervenala koza a ako ono to na dotyk neboli ani nic len vidno ze je ta koza cervenkasta a pouzivam ho len od pondelka vecer tak teras nefjem ci si ho mam dat aj dnes vecer alebo radsej nie.. a ked si ho dnes nedam tak sa zajtra nespotim? A potom ked ho budem pouzivat len raz dvakrat tyzdenne tak to sa aj tak nebudem potit? Vopred dik zaa odpoved:)

alicia

Ahojky...ja tiež používam driclor a som úplne spokojná. V podstate mi to zmenilo život. Ja si to dám večer na podpazušie,ale nemalo by byť čerstvo oholené no a nechám cez noc pôsobiť. A potom to také 2 až tri týždne nemusím vôbec používať. A teraz ide zima, takže ešte lepšie. Dala som si to aj na dlane, ale to mi dosť vysušovalo, tak s tým som prestala a zmierila sa s nedotýkaním ľudí. =) priznám sa tiež, že pred Driclorom to so mnou nebolo najružovejšie, bolo mi vidno nehorázne stopy na tričku a podobne. Teraz je však všetko ok. držím palce nech vám to pomôže. =)

olymp27

Zdravim...pokial mi pamat siaha som mal problem s nadmernym potenim nosa-viem znie to vtipne,ale srandu som z toho nemal.Po par poziti dricloru,sa moj problem skoncil.Som s tymto vyrobkom maximalne spokojny :-)

sakal

Ahoojte. Ja mám tiež problém po nanesení Dricloru. Nanesiem si ho pred spaním a o 2min začína horor, také nehorázne svrbenie pociťujem, že sa zobudím s kvalitne poškriabaným chrbtom. Do toho svrbenia sa ešte pridajú bolesti ako po uštipnutí osi. Proste nespím kvoli tomu také 3hodinky, ale funguje...Kto by mi prosím Vás poradil, že čo robím zle:)...ďakujeeem

ada55

moze driclor neucinkovat? po kolkych dnoch ma zaucinkovat? davam si ho dva dni a este sa potim. nedavam si ho malo ked ma to vobec nesvrby a nepali? prosim pomozte a odpiste

lucka

Ja používam Driclor asi 2 mesiace, doteraz som bola spokojná, ale všimla som si že posledné dni sa opäť začínam potiť, pritom ho používam ako obyčajne..každý druhý deň..bojím sa že sa ten účinok môže stratiť..máte s tým skúsenosť?