ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
a ked si dam na noc driclor tak na druhy den si mozem dat normalne antiperspirant?
Ahojte,ja som si driclor kupila a prvy tyzden zaberal co som bola velmi rada,a teraz uz nezabera :( Asi som sa moc z toho tesila:(
Baby pouzivala som driclor a pomahal ale vzdy to velmi svrbelo teraz som sa rozhodla zmenit deodorant vzdy som mala najlepsi pocit z rexony ale zacali teraz predavat garnier a mozem povedat ze mne to pomaha presne tak ako driclor vobec sa nepotim a to som sa pred tym potila ci bolo teplo ci zima takze som rada a pekne vonia, to je len moja mala rada ked uz chcete poskusat
Ja cim dalej,tym menej pouzivam Driclor. Uz staci raz do mesiaca
ja som si ho bol dnes kupit ale nemali.. a dala mi bioderma antiperspirant.. mate s nim niekto skusenost?
..ako tu pozeram tak ten driclor tu pouziva hodne ludi...ked si kupim ten driclor...tak to ked ho prestanem pouzivat tak...nebudem sa potit este viac?..lebo sa bojim...aaa je to vobec zdrave..nesom tlsta ale ked budem ciet schudnut tak to sa ani nebude dat ,nie? lebo chudne sa aj potenim...takze?..a nenavikne si na tto moje telo...a neprestane po case na tento pripravok reagovat?
..ako tu pozeram tak ten driclor tu pouziva hodne ludi..mam tiez problem s potenim...ked si kupim ten driclor...tak to ked ho prestanem pouzivat tak...nebudem sa potit este viac?..lebo sa bojim...aaa je to vobec zdrave..nesom tlsta ale ked budem ciet schudnut tak to sa ani nebude dat ,nie? lebo chudne sa aj potenim...takze?..a nenavikne si na tto moje telo...a neprestane po case na tento pripravok reagovat?
mozte kludne kvoli voni...ja to tak robim..
toto som sa chcela spytat aj ja lebo vcera som driclor pouzila prvy raz rano som sa osprchovala,ale uz som sa gulickou nenatrela a teraz ked som bola chvilu na slniecku tak citim trocha pot,ale pod pazuchami mam sucho,tak ci sa po tom driclore kvoli voni mozem este natret aj tym deodorantom,alebo ci dlhsom pouzivani dricloru sa odstrani aj ten pach