Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Driclor

spageta

ahojte :) dnes som si kupila driclor po kamoškinom odporuceni.tak som zvedava dnes si ho idem aplikovat..dufam ze ma nebude stipat a svrbiet ako tu niektori spominate..potom vam dam vediet..ze čo a akoo..

draga

jasne len v lekarni ale presne podla navodu lebo budes chodit ako rambo zeee : tehly pod pazuchami hehehe
od dnes zacinam zas bola som aj v saune a pohodka nepachla som nic pfuuu nastastie po mesiaci prestavke no :)

jaja

ľudia mám ten istý problém a čítam tu len samé pozitívne veci o tom driclore....vážne to pomáha?a kde sa dá zohnať?len v lekárni?

draga

inge
no ja si ho davam len dva krat za tyzden,v letaku je pisane aj v lekarni mi povedala ze prvych 6 dni kazdy vecer a potom uz menej no ja som si ho dala prvy vecer nestipalo nic no na druhy vecer som si uz ani davat nemusela ale ked bolo tak pisane a tak mi povedala aj v lekarni tak som si to dala no nebola potreba a na treti som si uz nedala vobec no potom som si davala podla potreby ked som zacala sa trosku potit ,,,,teraz som ho vysadila uplne lebo ked som sa trosku spotila tak ten pot nenormalne smrdela som ako tchor tak som ho vysadila teraz a pouzivam dove antiperspirant a poviem ti nepotim sa uz ako predtym!!!no ale je pravda ze driclor som pouzivala od oktobra ,,,tak uvidim ako to pojde dalej ak zacnm znovu sa potit ako kedysi tak zacnem znovu s driclorom ,,,ty odkedy pouzivas driclor ??

inge

draga
viem si predstavit aj ja som tak chodila :-))) vies co dosla som na to ze si to nesmiem davat dva dni po sebe aj ked ozaj som si toho nedavala moc ja si to len jemne "natriem" prstom ani si to nedavam tou gulickou cez tu ide nejak vela :)

draga

inge
a nedavas si ho vela teda kolkokrat si pretries lebo mne sa toto iste stalo co tebe raz som dala viac teda presla som gulickou tri krat a nemohla som spat spalilo mi to pokozku a na druhy den som chodila ako keby som mala tehly pod pazuchami no rambo oproti mne nic !!
ja si pretriem uplne jemne len dva krat

kimono71

JA SOM SPOKOJNA Z ANTIPERSPIRANTOM Z ORIFLAME JE TO SPREJ 24-HODINOVA OCHRANA PROTI POTENIU ,KTORA MA NESKLAMALA

bruni

www.hoax.cz
www.hoax.cz
Prírodný tekutý deodorant KRYSTAL bez alkoholu, iných konzervačných látok, dovoluje telu vylučovat pot normálne bez zápachu či podráždenia kože), a Rexona Aloe vera