ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
ahoj ludia chcem sa spytat ked pouzivam driclor, mozem rano pouzit normalne moj deodorant?? nechcem znizovat ucinok dricloru, ale zase nechcem riskovat nejake neprijemne pachy :-) dakujem za odpoved
prosim vas nema driclor nejake extra zle nevhodne ucinky?lebo vsak potom sa von dostavaju z tela skodlive latky a ak tomuto vypustaniu ciastocne zabranim musi to mat nejaky zly ucinok taktiez ?nevie niekto nieco o tomto?vdaka za rady.naozaj ma to zaujima...lebo radsej budem spotena ako chorá:)
driklor:)
prosim,mam naozaj trapnu otazku.ako sa vyslovuje driclor?drajklor?ci driklor?
taak to som zase ja vecer som skusala ten driclor skoro vobec ma to nestipalo :D len trochu to svrbelo ale to je nic myslela som ze to bude hoorsie :D takze som cela happy no :D a to s tym ze po neakom case prestane ucinkovat je pravda ?:( boooze to hadam nie ...
ja ked som zacal pouzivat driclor, ucinkovalo to presne tak, ako u drvivej vacsiny ludi, strasne to stipalo a pichalo, ale potom neskor uz vobec, len sem tam tak stiplo, ale rano uz v pohode... ale teraz k veci, da sa povedat, ze prvy rok pouzivania ucinkoval na 100%, stacilo raz za 10 dni, ale teraz, ked uz som si kupil nejake tretie ci stvrte balenie, tak uz to nejako nechce velmi zaberat... je mozne, ze si telo vytvorilo nejake protilatky, alebo co, ze to uz skoro neucinkuje? ma este niekto takyto problem? pls poradte...
no takze ako som si to tu vsetko poprecitovala tak som sa na ten driclor namotala aj ja a do hodinky som si ho bola kupit :D a uz ho mam domaa takze som zvedava co a ako :) ale verim ze pomoze lebo uz som z tych kruhov pod pazuchami zufala :( takze nadej tam je :) a je skvele ze nieco taketo existuje, ze si tu mozu vsetci navzajom poradit :)
ludia,mne to zohnal priatel,ja som chcela ist na botox a vobec som nepocula o driclore.. pouzivam to 3 den a hned po prvom dni som nevypotila ani kvapku...je to perfektna vec naozaj... len ked som si to davam tak ma to stale postipkava a svrbi.. ale dasa to vydrzat.. lepsie svrbenie vecer ako potenie cely den a ludia sa na vas divaju ci ste nosrmalny... nevahajte
ja pouzivam driclor uz par mesiacov !!! a som snim maximalne spokojna !!! prvy krat som sa bala - dala som si ho na dlane, a normalne som nemohla zaspat lebo som sa bala opriet ruky. :D:D...ale teras uz viem ze hned zaschne. takse bud v pohode. pokial si ho davas pod pazuchy, tak 24 hodim pred holenim - keby si sa oholila a natrela driclorom tak by sa ti to mohlo zapalit !!! a pokial ide o to ci pouzivat antiperspirant tak zo zaciatku mozno este ano a le po case uz nemusi - potom staci iba deodorant.