ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
Preboha- Sorry asi ste ma zle pochopili nemyslela som že som si to dala 6x za den ale už 6 den-večer pred spaním :) nejsom až taká blbá však keby som si to dala 6x za den tak by ma odflešovalo na mieste sorry :D
krtko11 skus si precitat aj starsie prispevky k tejto teme, tusim pokial viem vacsina pise ze ma tiez podobne svrbenie a palenie po pouziti, citala som ze si jedna baba to davala len kusocek prstom - asi netreba vela daavat :)
Mám totálne problémy s potením, mám to od malička, vraj to ale neni normálne. Vyskúšala som už všetko, nič nepomohlo. Kožná mi odporučila Driclor, pomohol od prvého použitia..Za celý deň ani kvapka, ani vo veľkom teple a zhone (a to je čo povedať, keď som sa JA nespotila). Lenže má to háčik, strašne to prvú noc štípalo, druhú noc štípalo a svrbelo, a teraz si ho nemôžem ani dať bo ma to nenormálne páli. Asi mi to nerobí dobre na pokožku. Neviem, čo s tým, pretože mi to pomáha, nedala som si to už 4 dni a stále sa nepotím.Ale čo potom keď účinok pominie? Som z potenia zúfalá a toto mi ozaj pomohlo...Má niekto rovnaký problém. Prosím poraďte mi :)
... ani neviem prečo som sa zrazu začala potiť, je to hrozné, keď hlavne pracujem s ľudmi, skoro som ani nedvíhala ruky - tie hnusné fľaky, prepotila som aj sako - už som vyskúšala všetko, nič poriadne nezabralo,uvažovala som nad botoxom, ale keď som objavila článok driclor, tak som ho bežala kúpiť, tiež ma to svrbí, ale prekonám to, len je to horšie, že sa zvyknem holiť pod paz. často, a vtedy to požívať neodporúčajú. U mňa je to super výsledok, teraz to testujem na tričkách - hlavne takých svetríkoch, čo som hrozne prepotila, no čo treba bojovať ....
prosim vas neviete ako sa posklada ten roztok driclor do takeho tvaru aby som ho mohla pouzivat?
Dakota - pokial viem sa to nema davat za den 6x ale vecer hodinu po osprchovani 1x
Ahojete ja som už uvažovala nad operáciou čo raz dávali v reflexe ale potom som sa pýtala kamarátky a tá mi povedala že mám vyskúšat driclor tak som utekala do lekárne kúpila a vyskúšala naozaj mi pomohol, už po prvom nanesení som sa voobec nepotila bolo to niečo neopísatelné!!! Ja som ani neverila že sa raz niečoho takého dožijem že si budem moct obliect farebné a dokonca obtiahnuté tričko a nebudem mat žiadne spotené flaky na nom.Len jedna vec ma na tom štve to štípanie a svrbenie neviem či robím chybu či si hodávam vela alebo čo ale nenormálne to štípe a svrbí. Dneska som si ho dala 6x a normálne ako keby som mala spálenú kožu nechápem! ale odporúčam stojí to za to !
Ahoj toto som nasla na nete, aj ja si ho idem kúpit dúfam, že bude fungovať:
Ako a kedy Driclor používať?
použitie si naplánujte ako poslednú činnosť pred spaním, keď ste už úplne v pokoji.
pred použitím Dricloru sa presvedčite, či je pokožka na miestach kam ho použijete úplne suchá.
nasledujúci deň ráno umyte a osušte ošetrené miesta. DRICLOR počas dňa znovu nepoužívajte!
Driclor používajte zo začiatku každý večer, pokým pozorujete potenie počas dňa. Za určitú dobu môžete zistiť, že Vám postačuje použiť prípravok dvakrát do týždňa, neskôr jedenkrát v týždni resp. aj menej často.
duso a neskrabal si si to ked si isiel spat? .. ked ich mas cervene to za par hodin zmizne a na noc to mozes znovu natret.. ale nenatieraj to kazdy den. Ja som si to dal 2 krat a na dalsie 4 dni som mal pokoj.. potom som znovu natrel atd
dal som si driclor raz ale urobili sa mi na miestach kde sa mi prehyna koza cervene miesta ktore ked si pretriem trosku stipu mam si na to dat driclor alebo mam pockat kym to zmizne? prosim poradte mi