ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
Aj ja som si kupila Driclor na radu kamaratky, ktora s nim ma dobre skusenosti.
Tiez som v mieste podpazusia dost citliva a po druhom pouziti mi Driclor doslova spalil kozu. Ale pockala som na zahojenie a tiez som sa par dni neholila, aby som pokozku este viac nedrazdila. A zacala som ho opätovne pouzivat asi 4 dni. Svrbenie bolo minimalisticke, ale aspon to nestipalo.
A pomaha to. :-)
Ci je Driclor skodlivy alebo nie je, tazko posudit z laickeho hladiska. V jedle je tolko karcinogennych E, v ovzdusi spalin z benzinu a cigariet,ktore sa nam dostavaju do tela.
ked pouzivate driclor nesmiete sa svrbiet v podpazusi!!!!tym si len podrazdite pokozku a ked si annesiete driclor len si ju spalite
ahojte, ja používam driclor asi tak mesiac a stále to svrbí a páli. Najhoršie je že aj cez deň, nie len v noci. Aj teraz to svrbí :( ... kúpila som si na upokojenie pokožky sprej ALOE VERA, ale zatiaľ veľmi nepomáha :( . pokožka v podpazuší mi zhnedla a keď si to rozškrabem tak samozrejme zčervená. Používam ho iba 2x do týždňa, nanášam si úplne málinko, ale veľmi to asi nestačí, lebo v tých horúčavách sa aj tak spotím - no menej ako predtým! ja už neviem čo mám robiť. Niekedy sa to svrbenie nedá vydržať
usiko - no zajtra to tak skusim spravit že sa neosprchujem večer a som teda zvedava či to nebude stipat ale budem len rada ked je to pravda lebo fakt ma to štipalo strašne ale možno to bolo aj tým že ja som si davala dost vela ako keby som si davala normál antiperspirant a to bola asi aj chyba :D teda určite :D
frisch - ahoj skus si davat len malinko stačí fakt len raz dva krát natriet. Ja som si tiež asi davala vela toho a až mi to popraskalo kožu teraz som to vysadila a zajtra si dam len malinko iba raz si pretriem už som si driclor nedala drhý den a stále je to v pohode nepodím sa vobec.
no, baby, ja to mam tiez a super pomohol...davam si ho len asi kazdy treti den a ak mozem poradit, nestipe to len vtedy, ked sa vecer neosprchujem. Bezne sa sprcujem kazdy vecer, ale ked si chcem dat Driclor, tak sa neosprchujem a nanesiem len tak, a potom sa sprchnem rano.....za tychto okolnosti to vobec nestipe....
Dakota, jajajaaaj dakujem, som rada a potešilo ma že neignorujete druhých
Prosim o radu, zacala som uzivat Driclor, uz po prvom dni pomohol, proste nic, tak som sa tesila, lenze na druhy den som si dala zasa a stipalo to, a rano som mala flaky, na treti den este horsie. Neviem, ze ci som si toho nedala asi nejako vela, alebo preco, ci to nieje alergia, ci to mam na chvilku vysadit a potom vyskusat, alebo co? Ci to staci pouzivat fakt raz za tyzden, ale v navode bolo ze 10dni v kuse, tak teraz neviem?
krtko11 - ahoj ja mám presne to isté a dokonca mi to až popraskalo kožu ale potom som si tu prečítala skoro všetky články čo tu písali a teraz som to vysadila počkám pokial mi zmiznú tie ranky a potom si to začnem znovu dávat ale pretriem si to len raz a uplne malinko ževraj to nebude tak štípat a svrbiet tak potom daám vediet :)