ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
ale ja uz fakt newem co mam robit:(..asi mi ten driclor z niecim zreagoval ale zatial ma staale secko svrbiii:(
pochybujem ze ta svrbi telo z dricloru :D
ahojte..PROSIM VAS PORADTE MI:dala som si uz 2krat driclor taak ako trebaa(aspon dufam)...a strasne sa svrbii cele telo nie pazuchy ale okrem nich vsetko..CO MAM ROBIT MAM HO RADSEJ VYSADIT?? alebo pockat aspon tyzden ci to svrbenie neprestanee??..a newiete mi odporucit nieco ine? lebo som zufala:(
ospravedlnujem sa, chcela som prisepvok napisat koliline :-S
nikulka - skus sa na to popytat kozneho lekara alebo gynekologa. Co som mala skusenost, v lekarni velmi neporadia, precitaju si pribalovy letacik a myknu plecom.
je nutné ak začnem Driclor používať 1. aby som ho používala každý večer? - ako myslým ked začínam. Dala som si ho 1. večer, pak pauza a zatial som 2. den v pohode - som zvedavá dokedy to vydrží, ....
Ludia,už dvakrát som použila driclor,na zmiernenie potenia,kvôli skúškam,ale síce sa menej potím,nesmrdí to,ale robí mi to také zaschnuté fľaky na tričku :( vyzerá to hrozne. neviete prečo? (dala som ho za sebou dva dni,v pohode,ani nestipalo.potom som si dva dni nedala,a cez den mi to na tricko spravi tie flaky,nie su mokre,iba akoby zozltnute a zachnute)..viete niekto poradit prosim?
rada by som sa len podelila o moju skusenost.tiez mame roky velky problem s nadmernym potenim,ci v lete,ci v zime.casto mi bolo velmi trapne ked som zbadala ze mam pod pazuchami mokre flaky,ktore samozrejme po kazdodennom poteni mi potenie nicilo krasne nove oblecenie,tricka z ktorych nesli zlte flaky od potu oprat.velmi ma to trapilo.skusila som driclor a bola som uzasnuta,ze sa vobec nepotim uz :)) viem ze je to len docasne,ze to nie je navzdy a bez dricloru sa zacnem potit znova,ale lepsie ako sa potit,nie?
vsetkym vam moc drzim palce v boji s potenim a pekny vecer prajem
Ludia ktorý hovoria že im proti poteniu stačí len rexona alebo ten nový garnier nepoznajú to ked je potenie ozajstným problémom. Skúsila som rôzne dezodoranty a antiperspiranty a nič mi nezabralo. A cítim sa ozaj trápne ked zistím že mám mokré škvrny pod pazuchami ako keby som bežala maratón.