ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
pouzivam driclor len prvy den a hned vidim vysledky je to super:D uz sa skoro vobec nepotim:Dpredtym to bolo hrozne:D
zuzumba, najskor si pozries ci je ta gulicka vlhka od toho roztoku.. ak hej, tak si prejdi jeden, max. 2X..
mno.. dnes som si uz kupila Driclor,ale vselico o som tu citala ze tak-a tak to stipe, tak normalne sa bojim ist vecer naniest (aj tak neviem v noci spat hm.. ) no a vobec ako to mam natriet kedze to je gulicka roll-on, akoze 2-3 x mám natriet s gulickou alebo staci v podpazusi prejst len raz?? Prosím ríchlu odpoved.. Díki :)
imbecil tak si ojedinely pripad!!lebo kazdeho koho poznam to zabralo ba dokonca niekto to ani nemoze si dat co ho to az tak stipe nemas tam len vodu naliatu ? ;D
ahojte. ja sa potím v oblasti genitálií a je to dosť trápne. ak si náhodou preložím nohu cez nohu, tak je hneď katastrofa a trapas na svete. neviete mi niekto poradiť? ďakujem, pekný deň
tam je pisane ze sa nema pouzivat ziadny iny pripravok ked pouzivas driclor!vies a to ze som smrdela nebolo to az take ako som opisala hm teda ako si to pochopila ty!;P moja vina nemala som to tak prehanat:) len u mna to bol nezvyk ze ked som sa trosilinku spotila a malo to ten taky "puch" nechodila som ako svina spotena -smardlava to nieee!!len nezvyknuta lebo nikdy kes som sa spotila to nemalo zapach bola to iba voda nic ine tak preto som bola prekvapena !!..a ked si myslis ze niektore veci su banalita ako tvrdis ty k tomu nic dodavat nemusim .....chapeme sa ?! :s
draga a ty si predtym nepouzivala ziadny antiperspirant? ja sa dost smejem na tejto teme, lebo sa tu bavite o uplnej banalite :-) vecer pouzit driclor rano zmyt - dat rexonu /ja davam/ - vecer driclor rano zmyt - rexona, takto na ziaciatk uaspon 5 dni, potom zriedka podla potreby a vobec sa nepotite, ale ked nemam driclor stale davam aspon nejaky dezodorant, aby som sa citila skvelo a to co tu pise draga ze smrdela ako tchor tak sa necudujem ked nepouzila nic na prekrytie :-)))
kolko stoji driclor?
ahojte, ja používam driclor už dlhu dobu, tak cca 3 roky. Tieto problémy so svrbenim mávam aj ja. Tak ako je v navode napísané že treba ho použiť minimálne po hodine, tak to je napísané preto aby pokožka úplne uschla. Ak si ho nanesiete na aspon troška vlhku pokožku tak to bude vždy svrbiet a stipat. Ja to robím tak že večer po sprche si lahnem do postele dám si ruky za hlavu aby sa mi podpazusie poriadne preschlo a minimálne hodinku si počkám a potom ho nanesiem. Potom nie je to svrbenie take strašné a dá sa mi aj zaspat. Alebo idem normálne večer spať a nastavim si budík o hodinu skôr ako vstávam a dám si ho vtedy. Aj ked ho po hodine umyjem stale ma ten účinok. Nikdy som neskúsala dávať si ho nejak často. Vždy len ked som sa začala troška viac potit. A nezabudnite na uplne suchu pokožku.