Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Driclor

mary-anne

cajik- zevraj mali nejake problemy vo vyrobe, ale uz je znova v lekarnach.. ja som sa az zhrozila, ze uz ho nebudu vyrabat :o) ale uz je vsetko v poriadku

Dajrokan

caute ludia , Drcilor mi pomohol a tie 3 mesiace co som si ho kupoval tak som bol ako v nebi , vobec som sa v podpazusi nepotil , bolo to super a fungovalo to 100%...lenze teraz to nepredava ani jedna lekaren v Trnave a ked som sa to dozvedel skoro som zomrel namieste...teraz som zufaly lebo uz to nepredavaju , nepoznate miesto kde by sa to este dalo zohnat ? dam zato cokolkvek som ochotny urobit hocico aby som to ziskal ! Dakujem...mozte mi napisat aj na mail surviwor@zoznam.sk

cajik

Mily Dr Valent, hlinik sa nachadza vsade okolo nas,denne ho pouzivame, a ani o tom nevieme, dokonca ho pijeme aj vo vode.

elviee

To, ze hlinik sposobuje Alzheimera, nie je spolahlivo dokazane. Bolo iba zistene, ze v plakoch vznikajucich v mozgu pri Alzheimeri sa nachadza okrem ineho i hlinik. A to ma do zistenia kauzalneho vztahu velmi daleko.
Nie je nad driclor...

Dr. Valent

Zloženie, Aluminum chloride, Alcohol, Aqua. Hlinik sposobuje alzheimera, a skodliva je uz jeho urovne v beznych deodorantoch kde je ho ovela menej + 20 dalsich zloziek. V Driclore musi mat velmi silnu koncentraciu.. takze prijemneho alzheimera prajem :) PS: niesom doktor ale na toto ani velmi netreba. Len tak pre nic ho raz nestiahli s predaja.

stilka

Staci ti pouzivat len Driclor a to vecer pred spanim, nepouzivaj ziadne spreje ani nic podobneho. Ja som s nim velmi spokojna.

radinka101

ahojte je uzivam driclor uz asi 2 mesiace a chcela by som sa opytat ako zredukovat jeho pouzivanie? aj po 2 mesiacoch pouzivania si ho musim aplikovat kazde 3 dni lebo na treti sa uz spotim. popritom mi to jemne vysusuje pokozku. niektori z vas pisu ze vam staci ho pouzit raz za mesiac. ako to dokazete? dakujem papa

Dakota

usiko - akože skusila som to tak že som sa večer nesprchovala a dala si driclor a vobec to neštípalo ani nesvrbelo do 10 minút som spala ako zabitá čo sa mi predtým nikdy nestalo jak to štípalo a svrbelo a teraz nič odporuúčam a rano som sa fajnovo osprchovala a uplne v pohodičke :)