ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
To , ze je to vec psychyky neznamena ze mas ist k psychologovi . Psychologovia su umeli . . . Vies co , pod pazusim to funguje na 100% ale na nohach ani moc nie , ale vadi ti to na nohach ? Ja som to vyriesil tak , ze som si kupil bavlnene kvalitne ponozky na ktorych po 1. nieje vidiet pot a po 2. ani nieje tak citit . Neviem , ale bavlna je zazrak :-P
dajrokan....ááno máš praudu je to aj dost o tej psychike..=(
Mne s anejako nepotia extra teraz nohy al eked nato myslím tak až vtedy sa mi začnú a proste keby som nato nemyslel tak ej to v pohode.=(..neviem čo už mám robit zájsť k psychologovy?..=D..šak by sa mi vysmial..=D
Pot sa z tela vylucuje najma mocom . Takze nieje mozne aby sa ti tie ruky viac potili . Je to len psychyka . Ak myslis nato ze sa ti tie ruky potia viac - potia sa ti . Poznam to na sebe . Z obehu ho stiahli , ale znova sa da kupit v lekarnach
lucqa jasne ze sa ti potia ruky viac..... driclor ti zapchal potne zlazy pot pazuchou, takze si pot musi najst cestu inakade.. co myslis, ze sa ti len tak v tele stratii???
driclor vraj stiahli z predaja, je to pravda? alebo sa ho niekomu este podario teraz kupit? :)
Ahojte všetci!! Asi pred tyzdnom som si kupila Driclor a pekne krásne si ho poctivo natieram každý veče v okolí podpazušia sa už skoro vobec nepotím ale ruky :-/ strasne mam pocit ze sa mi potia este viac.....ja už netuším čo mam s tým robit skušala som vsetko možne a nic ....:-/
Jezisi Maria , samozrejme ze som to pochopil tak ako to hovoris :D:D:D Asi to vyznelo inak . Mal som na mysli ze 4x - Kazdy den raz po 4 dni :D:D:D No ja som si to natieral tiez a nejak nepomohlo na nohy
Odpoved pre:dajrokan
=D..asik si to nepochopil ja som to myslel že už 4 noc si to natieram nie že 4 krát za noc..=D..a nie ja is to po celej nohe nenaieram jako na chodidlo..=D..ale len medzi a pod prstami..=D..mne sa potia nohy iba tam..=D
Je bez predpisu . Najnovsie stoji nieco vyse 6 eur ( co nieje moc ) . Myslim ze by ti to nic nemalo urobit aj ked mas 15 . Len pridi do lekarne a vypytaj si Driclor , zvladnes to :D A hlavne si to neskrab ked sa vecer natries . NESKRABAT !!!
Ahojte!
Aj ja mám problém s nadmerným potením. Keď som doma sama, tak je pohoda, ale potom keď idem z domu napr. do školy sa neustále potím. Dosť mi to vadí a snažím sa to maskovať ako sa len dá, no už sa to nedá. Chcela by som sa spýtať, či niekomu s takýmto problémom Driclor fakt pomohol a či je vhodný aj keď mám len 15. A ešte koľko cca stojí a či sa dá kúpiť v lekárni aj bez predpisu.