Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Driclor

Dajrokan

To , ze je to vec psychyky neznamena ze mas ist k psychologovi . Psychologovia su umeli . . . Vies co , pod pazusim to funguje na 100% ale na nohach ani moc nie , ale vadi ti to na nohach ? Ja som to vyriesil tak , ze som si kupil bavlnene kvalitne ponozky na ktorych po 1. nieje vidiet pot a po 2. ani nieje tak citit . Neviem , ale bavlna je zazrak :-P

Riky09

dajrokan....ááno máš praudu je to aj dost o tej psychike..=(
Mne s anejako nepotia extra teraz nohy al eked nato myslím tak až vtedy sa mi začnú a proste keby som nato nemyslel tak ej to v pohode.=(..neviem čo už mám robit zájsť k psychologovy?..=D..šak by sa mi vysmial..=D

dajrokan

Pot sa z tela vylucuje najma mocom . Takze nieje mozne aby sa ti tie ruky viac potili . Je to len psychyka . Ak myslis nato ze sa ti tie ruky potia viac - potia sa ti . Poznam to na sebe . Z obehu ho stiahli , ale znova sa da kupit v lekarnach

kiki na

lucqa jasne ze sa ti potia ruky viac..... driclor ti zapchal potne zlazy pot pazuchou, takze si pot musi najst cestu inakade.. co myslis, ze sa ti len tak v tele stratii???

Lucqa

Ahojte všetci!! Asi pred tyzdnom som si kupila Driclor a pekne krásne si ho poctivo natieram každý veče v okolí podpazušia sa už skoro vobec nepotím ale ruky :-/ strasne mam pocit ze sa mi potia este viac.....ja už netuším čo mam s tým robit skušala som vsetko možne a nic ....:-/

dajrokan

Jezisi Maria , samozrejme ze som to pochopil tak ako to hovoris :D:D:D Asi to vyznelo inak . Mal som na mysli ze 4x - Kazdy den raz po 4 dni :D:D:D No ja som si to natieral tiez a nejak nepomohlo na nohy

Riky

Odpoved pre:dajrokan

=D..asik si to nepochopil ja som to myslel že už 4 noc si to natieram nie že 4 krát za noc..=D..a nie ja is to po celej nohe nenaieram jako na chodidlo..=D..ale len medzi a pod prstami..=D..mne sa potia nohy iba tam..=D

dajrokan

Je bez predpisu . Najnovsie stoji nieco vyse 6 eur ( co nieje moc ) . Myslim ze by ti to nic nemalo urobit aj ked mas 15 . Len pridi do lekarne a vypytaj si Driclor , zvladnes to :D A hlavne si to neskrab ked sa vecer natries . NESKRABAT !!!

Nicole94

Ahojte!
Aj ja mám problém s nadmerným potením. Keď som doma sama, tak je pohoda, ale potom keď idem z domu napr. do školy sa neustále potím. Dosť mi to vadí a snažím sa to maskovať ako sa len dá, no už sa to nedá. Chcela by som sa spýtať, či niekomu s takýmto problémom Driclor fakt pomohol a či je vhodný aj keď mám len 15. A ešte koľko cca stojí a či sa dá kúpiť v lekárni aj bez predpisu.