ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
kupil niekto driclor v PD?
No to ja nemam zo svojej hlavy, ze pot sa vylucuje mocom . To my povedal moj bratranec co teraz studuje anatomiu v Brne , takze tak .
dajrokan:
Pot sa nevylucuje mocom, kto to kedy pocul...
Ak si niekto aplikuje driclor do oblasti podpazusia, tam sa "odstavia" potne zlazy, ale telo sa potrebuje stale ochladzovat, tzv: TERMOREGULACIA, tym padom sa zvysi vylucovanie potu inymi zlazami, ci uz na chrbte, rukach, alebo nohach. Samozrejme nie nejak extremne, aby ste si nemysleli.
musim povedat ze pre zeny ktore sa naozaj vela potia v podpazusi je Driclor ta najlepsia vec na svete......zijem v uk a objavila som ho asi pred 3 rokmi......
je to uzasny pocit nepotit sa ani v obtiahnutom tricku a totalnom horku.....
A odkial si ked sa to pozastavilo ? Lebo tu v Trnave to fici normalne . A este k kvetka16 - Je to sice mucidlo , ale ak sa vecer skrabes v podpazusi tak to nefunguje . Musis si to natriet a NESKRABAT !!! Je to to najdolezitejsie - nesmies si to skrabat . Ak uz naozaj nevydrzis , ze by si asi umrela tak si to natri s niveou (moja byvala metoda) a ono to stlmi bolest - schladi ti to a boles prejde . Ale ak chces vysledok - NESKRABAT !
inac to ste uz poculi,ze driclor nepredavaju? vraj sa pozastavil predaj
mala som friclor a nepomohol je to len skvele mucidlo pred spankom
No , prve natretie dlho nevydrzi , ale ak si ho budes natierat kazdy druhy den po dobu asi 2-3 tyzdnov , tak mozes potom uz zacat menej natierat - tak raz za 3-4 dni a potom raz za tyzden . Zistis to sama ked budes pocitovat pot tak si to v tej den vecer natries a ziadny pot nebude :-)
Tak pouzivam Driclor od nedele a zabral hned :)) Uz dnes aj po telesnej ani kvapka potu..uz dokonca ani vcera nic ;))
Len by ma zaujimalo z kade ho teraz zozeniem,ked sa uz ani z netu neda objednat??? Viete o niecom??
Uz si neviem predstavit,ze ho nepouzijem...
Inak,ked by som ho povedzme po mesiaci nepouzila tak potenie ustupi alebo to bude znova o tom istom ako predtymM??
Prestali vyrabat ? A odkial si ? V Trnave sa to predava ako na beziacom pase . Este by si mohla skusit Excipial Deoforte ci nemaju , to by mali mat urcite . Mohlo by ti to pomoct , ale samozrejme , driclor to nenahradi .