Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Driclor

dajrokan

No to ja nemam zo svojej hlavy, ze pot sa vylucuje mocom . To my povedal moj bratranec co teraz studuje anatomiu v Brne , takze tak .

M-Magistra

dajrokan:

Pot sa nevylucuje mocom, kto to kedy pocul...
Ak si niekto aplikuje driclor do oblasti podpazusia, tam sa "odstavia" potne zlazy, ale telo sa potrebuje stale ochladzovat, tzv: TERMOREGULACIA, tym padom sa zvysi vylucovanie potu inymi zlazami, ci uz na chrbte, rukach, alebo nohach. Samozrejme nie nejak extremne, aby ste si nemysleli.

;-)))))))))

musim povedat ze pre zeny ktore sa naozaj vela potia v podpazusi je Driclor ta najlepsia vec na svete......zijem v uk a objavila som ho asi pred 3 rokmi......
je to uzasny pocit nepotit sa ani v obtiahnutom tricku a totalnom horku.....

dajrokan

A odkial si ked sa to pozastavilo ? Lebo tu v Trnave to fici normalne . A este k kvetka16 - Je to sice mucidlo , ale ak sa vecer skrabes v podpazusi tak to nefunguje . Musis si to natriet a NESKRABAT !!! Je to to najdolezitejsie - nesmies si to skrabat . Ak uz naozaj nevydrzis , ze by si asi umrela tak si to natri s niveou (moja byvala metoda) a ono to stlmi bolest - schladi ti to a boles prejde . Ale ak chces vysledok - NESKRABAT !

dajrokan

No , prve natretie dlho nevydrzi , ale ak si ho budes natierat kazdy druhy den po dobu asi 2-3 tyzdnov , tak mozes potom uz zacat menej natierat - tak raz za 3-4 dni a potom raz za tyzden . Zistis to sama ked budes pocitovat pot tak si to v tej den vecer natries a ziadny pot nebude :-)

Lejdy

Tak pouzivam Driclor od nedele a zabral hned :)) Uz dnes aj po telesnej ani kvapka potu..uz dokonca ani vcera nic ;))

Len by ma zaujimalo z kade ho teraz zozeniem,ked sa uz ani z netu neda objednat??? Viete o niecom??
Uz si neviem predstavit,ze ho nepouzijem...
Inak,ked by som ho povedzme po mesiaci nepouzila tak potenie ustupi alebo to bude znova o tom istom ako predtymM??

dajrokan

Prestali vyrabat ? A odkial si ? V Trnave sa to predava ako na beziacom pase . Este by si mohla skusit Excipial Deoforte ci nemaju , to by mali mat urcite . Mohlo by ti to pomoct , ale samozrejme , driclor to nenahradi .