Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Driclor

dajrokan

Pocuvaj a to si kazdy vecer 4x po sebe ? A akym sposobom si to natieras na nohy ? Ved to na obidve nohy minies mnoho toho roztoku ci nie ? Ja ked som to skusal a kym som pokryl celu slapu tak dost sa minulo no....

Riky

No čaute použil som ho na nohy asi tak 4 raz a účinok je vyditelný..=D..síce potenie nezmizlo na 100% ale na tych 60% určite takže som zatial spokojný kedze som si ho dal len 4 raz..=D..

dajrokan

Nuz , no svinstvo to je ale ja som bol tak natom s potenim ze mi to bolo absolutne jedno co si tam dam , hlavne ze to bude fungovat . A ja to uz beriem asi rok a nic to somnou nerobi , aspon myslim . Uz si to davam tak raz za tyzden.

Riky

A funguje to aj na nohy?..ja sa skoro vobec nepotím práveže iba na nohách a hlavne ked je teplo a mám botasky..=(..Pomohlo to niekomu aj na nohy?..

gingerova

Ahojte ľudkovia, chcela by som sa spýtať, či ten driclor náhodou neobsahuje aluminium chlorohydrat alebo niečo podobné?

zuzu 21

vyborna vec ja ho pouzivam uz pat rokov,ale na ruky moc nezabera-skoda ,mne zabral hned po troch dni.nevie niekto co je dobre od potenia ruk?