ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
Pocuvaj a to si kazdy vecer 4x po sebe ? A akym sposobom si to natieras na nohy ? Ved to na obidve nohy minies mnoho toho roztoku ci nie ? Ja ked som to skusal a kym som pokryl celu slapu tak dost sa minulo no....
No čaute použil som ho na nohy asi tak 4 raz a účinok je vyditelný..=D..síce potenie nezmizlo na 100% ale na tych 60% určite takže som zatial spokojný kedze som si ho dal len 4 raz..=D..
Nuz , no svinstvo to je ale ja som bol tak natom s potenim ze mi to bolo absolutne jedno co si tam dam , hlavne ze to bude fungovat . A ja to uz beriem asi rok a nic to somnou nerobi , aspon myslim . Uz si to davam tak raz za tyzden.
A funguje to aj na nohy?..ja sa skoro vobec nepotím práveže iba na nohách a hlavne ked je teplo a mám botasky..=(..Pomohlo to niekomu aj na nohy?..
gingerova: ingredients - alcohol, aluminium chloride, aqua. riadne svinstvo, ale zabera
Raffie: vďaka za radu, dúfam že mi naozaj pomôže....
vyborna vec ja ho pouzivam uz pat rokov,ale na ruky moc nezabera-skoda ,mne zabral hned po troch dni.nevie niekto co je dobre od potenia ruk?
ayra: ano, mozes si dat. Driclor bude mat ucinok po par dnoch, ale vysledok bude stat za to :)