Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Driclor

ayra

cawte aj som mala problemy spotenim asi od 8 triedy...strasne
az doteraz som si myslela ze sa s tym neda nic robit ze to budem musiet dako vydrzat...ale teraz som zistila ze na to su dake vecicky napr. driclor a dnes som si ho kupila a idem ho vyskusat....juj tesim sa ak to pomoze budem veeeeeeeeeeeeeeeeelmi stastna....
este 1 otazka: ked si dam vecer driclor a rano si ho umyjem, mozem si potom dat normalny sprej?

dajrokan

No s tym excipial deoforte som si neni isty ci funguje ale mam dojem ze ani moc nie...Mam dojem ze on iba odstranuje zapach z potu ale pot neodstrani

Debi.P

Čaute tiež som začala používať Driclor a hneď na druhý deň mi pomohol.Teraz si ho dávam len tak príležitostne.Driclor je zázrak...i keď na ruky mi nepomohol...

dajrokan

Pocuvajte , ja som sa natieral pol roka , potom som na 1 mesiac prestal lebo to stiahli z obehu a tak sa mi ta pokozka pekne hojila a teraz ked si to natieram tak uplne v pohode uz ma to nescipalo ani nepamatam . Ale asi je to najma preto lebo si to uz neskrabem , ked som si to skrabal to bolo nieco hrozne , nikdy uz to nechcem zazit take bolesti .

K-iki

Včera som zistila,že driclor mi hneď po prvej noci pomohol...ale na ruky nezabral ani mne :( ale druhá noc bola neznesiteľnejšia ako prvá...strašne ma to svrbelo,ale dalo sa to vydržať...čím častejšie ho budem používať,tak budem aj viac pociťovať svrbenie a pálenie?

ivi25

Ja používam Driclor už asi 2 roky a bez neho by som už nevedela fungovať. Hlavne pri strese, alebo len tak, lebo som sa dosť potila. Dám si ho tak 4,5 nocí po sebe , ráno sa umyjem a užívam normálne antiperspirant. Potom si ho dám už iba raz za týždeň a vôbec sa nepotím v podpaží. Už 2 roky neviem, čo sú potné fliačky:)) Strašne to páli a štípe v noci, ale treba vydržť. Ten efekt stojí za to. Používajú ho aj moje známe a sme spokojné.

dajrokan

No ked sa budes natierat v podpazusi 3x tyzdne tak mas 100% ze sa nebudes potit ani trosilinku ale nezabudni si dat antiperspirant alebo proste daky sprej . Na nohy mi to nefunguje ani na ruky :-/

K-iki

čawte...včera som si kúpila Driclor a večer hodinu po sprche som ho okamžite použila...pociťovala som jemné svrbenie,ktoré bolo až nebadateľné...dnes som sa ešte nespotila,ale obávam sa,že ako náhle prídem do styku s ľuďmi sa spotím...môžem mu dôverovať?funguje na 100% ako to poniektorí opisujú?či výsledok zbadám až o týždeň?

driclorka8

tiez mam doma driclor, pouzivam ho len zriedka v lete.. raz som ho obsuchla po farebnej latke doma a vyzralo to taky flak bledy... pekne svinstvo to musi byt na kožu..