Driclor

majkaKK

krtko22.... mám s ním skúsenosti, ale bola som bez zmeny...nepotím sa až tak strašne, ale vôbec som po pravidelnom používaní nevidela rozdiel :o/

laskonka

nie, neblázni...na tvár si to nedávaj! je to super vecička... ale je pomerne agresívna... na tvári je jemná pokožka, ktorú by ti to poškodilo... aj pod pazuchami po opakovanom použití (niekoľko dní po sebe) to štípe, alebo pichá...

lolalola

Predvcerom som si kupila Driclor. Pytala som sa, ci ho prestali vyrabat, tak lekarnicka povedala, ze NIE - ze bol na chvilu stiahnuty z obehu, ale uz sa dostava do lekarni naspat, takze vsetko je v poriadku. Mna len zarazilo, ze tam toho je tak malicko...
A skusal to niekto na tvar?

[zruseny8]

driclor je to vlastne akoby antiperspirant, dostat ho kupit v lekarni ale zevraj je zastaveny predaj tak neviem, no a zabranuje nadmernemu poteniu, tak isto odstranuje neprijemne flaky pod pazuchami :) len je dost drahy, stoji okolo 200sk (prepocitajte si to na eura - ale okolo 7€)

Anicka1

Ja som sa prestala celkom potit po pouzivani Driclor. Bojim sa od toho co vsade citam,ze sa mozu upchat potne zlazy a dostat tak rakovinu prsnika...