ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
Mate niekto skusenosti s Excipial DeoForte??
takže už driclor znova predávajú ??? Kde ja ho stale neviem zohnat v lekarny
nie, neblázni...na tvár si to nedávaj! je to super vecička... ale je pomerne agresívna... na tvári je jemná pokožka, ktorú by ti to poškodilo... aj pod pazuchami po opakovanom použití (niekoľko dní po sebe) to štípe, alebo pichá...
Predvcerom som si kupila Driclor. Pytala som sa, ci ho prestali vyrabat, tak lekarnicka povedala, ze NIE - ze bol na chvilu stiahnuty z obehu, ale uz sa dostava do lekarni naspat, takze vsetko je v poriadku. Mna len zarazilo, ze tam toho je tak malicko...
A skusal to niekto na tvar?
ja som si ho prave objednala cez internet.s postovnym 10 eur
driclor je to vlastne akoby antiperspirant, dostat ho kupit v lekarni ale zevraj je zastaveny predaj tak neviem, no a zabranuje nadmernemu poteniu, tak isto odstranuje neprijemne flaky pod pazuchami :) len je dost drahy, stoji okolo 200sk (prepocitajte si to na eura - ale okolo 7€)
co je to ten driclor?
Ja som sa prestala celkom potit po pouzivani Driclor. Bojim sa od toho co vsade citam,ze sa mozu upchat potne zlazy a dostat tak rakovinu prsnika...
sarlota-prosim ta kde si si ho kupovala pretoze u nas ho nemozem zohnat....