ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
Večer po sprchovaní natriet na neoholené a suché podpazušie. Rozotri si to potom aj z rukou okolo celeho podpazušia aby bol dobry učinok. Rano oplachnut čistou vodou a kludne naniest anitpersp. rexona a pod. ale nie sprej.Takto použ.týžden ,potom obden a potom raz za čas. A dá sa to použit aj na dlane a nohy.
po sprchovany cakas asi 30min aleboo hodinku potom tam dás. zaspis a ráno to umijes, zase cakas trosku... uz nemusi pol hodinku ale tak 5 minut a podla mna desodor nedaj nato...
Proti poteniu odporúčam Driclor. ps: troxu som tu blbol. Ae inak berte vážne.
hehehej aluminium chlorid - niekto ma zblbol. A tak išlo o pointu - možno keby letela guľka tak by sa dotyčnému dedkovy zastavila v podpazuší - pre hrubú usadeninu metalických kovov. (po rokoch používania...
Taký hliník by sa dal aj nalakovať.
ešte ma napadá, žeby ho tam mohol trafiť blesk - to by bol ohorok
Driclor použitie: umyť sa, po cca 1 hod. na suchú pokožku naniesť jemnú vrstvu (skutočne stačí len troxu). Ráno: umyť, + odporúčam použiť nejaký krém (pokožka je vysušená tak preto).
Písal som, aby ste nepoužívali antip. len z tohto dôvodu: večer olovo pod pazuchy a ráno zas? čo vám šíbe???
1 týždeň: každý deň a potom obmedzovať.
Mimochodom, nejde o olovo... Ide o chlorid hlinity :-)
Bratranec z Brna fajčil a zažil svoj intelektuálny vrchol.
Keď už používate pod pazuchy driclor, tak načo by ste používali nejaké Deo antip., -s koncentráciou ďalšieho olova. Už ide len o vôňu a to by som riešil mydlom, čistým oblečením a po prípade nejakým parfémom a hl. by som nefajčil a nepil aby som nesmrdel, -okrem toho si upravte jedálniček! (menej soliť; kedy jesť cesnak, piť mlieko atď... )
Ja to používam už len občas na časti tváre a ruky. Pazuchy riešim jemne deom - pretože tam sa potím menej a potiť sa je prirodzené atď.
Ten bratranec v Brne trepe riadne pi.oviny. Ako sa moze pot z potnych zliaz dostat do mocovych ciest? Si v poriadku mentalne?
Driclor: Môj problém bol hlavne nadmerný pot na čele -čo mi následne spôsobovalo viac problémov (hypertenzia,z potu nádcha,únava atď.) Osobne ho používam len na časti tváre a ruky kôli práci. Odporúčam "zázrak" každému kto sa nadmerne potí. Ten kto sa potí len troxu-pre Vás je to nezdravé, ae ak si to kúpite firma bude mať obrat a bude sa naďalej predávať -čo je dobré. Keby som o ňom vedel dávnejšie.. neva, môj život má nový rozmer.
Je to olovo - tak to používajte v malom množstve (osobná skúsenosť s tým, že to tak stačí) akonáhle sa to preženie tak práve vtedy vás to bude zbytočne nepríjemne štipkať a svrbieť.