ahojte ludia chcem sa opytat na tento pripravok prave dnes som si ho kupila a le nie je tam presne napisane ako sa pouziva.Mam si ho dat pred spanim a potom rano? mam pouzit normalny antipers. alebo ako alebo si mam vystacit len s nim?? prosim dakujem za vsetky rady
Driclor
Asi pred 3 dňami som bola v lekárni a povedali mi, že sa zastavil predaj, že pravdepodobne driclor už ani nedostanú. Neviete o niečom inom čo by mi pomohlo?
Ja sa proste potím len keď na to myslím a keď som v strese, inokedy len veľmi málo. Alebo keď uz nič, neviete aspon o nejakom \"účinnom\" antiperspirante?
Nie nie , pot sa z tela proste nevylucuje z toho miesta kde je driclor , pot proste ide von inou cestou - mocom . Takze je jedno kolko sa spotis.
cawte mam dotaz k dicloru...mam problem s potenim ktory je zapricineny hlavne psychikou-tento problem chcem aby diclor vyriesil no na druhej strane mam rad sporty a asi 5krat do tyzdna chodim cvicit kde sa riadne zapotim...myslite ze je to velmi skodlive ked to bude blokovat ten prirodzey pot ktory nie je sposobeny mojim podvedomym?
Ale inak je to na zamyslenie...
nepočul som o tom že by sa dalo potenie noh úplne zlikvidovať..no počul som o operačnom zákroku ale že ani to nemusí pomocť a može to mať nejaké následky..
A pritom už aké velké choroby sa dajú ôiečit a aj rakovina a potenie noh nie?..=D
Neviem,mýlim sa ja alebo niečo natom bude?..=D
Toto si myslím ja,ak nemám prauda tak sa ospravedlnujem..=)
No tak bavlnene ponozky take fakt kvalitne tak 5euro+ . A kupis to uplne vsade , v kazom velkom obchode - tesco , kaufland a co ja viem este ake existuju . Alebo v kvalitnejsich obchodoch
A to kde si kúpil tie bavlnené ponožky?.=D
Kolko stoja nejaké dobre kvalitné?..=D
Njeeee ruky mi nesmrdia :D:D:D Ale mám take tušenie že to potenie ustupuje .....ten driclor ma daco do seba ...len mu to trosku trvalo pokial zabral :) Juuuj no ale som celkom rada ...podpazusie sa mi nepoti takže to mi staci natret uz len sem tam ručky ešte ponatieram a vsetko bude ok :D Este sa mi trosku poti chrbáát ale to je detail to prezijem :D
ahoj. ten driclor si máš dať večer na čistú pokožku, najskôr však 1 hodinu po sprchovaní. ráno si ho máš umyť vlažnou vodou. potom ho použi tak o 2 - 3 dni. ak bude treba aj skôr. a jedna rada. nikdy si ho nedávaj na čerstvo oholené podpazušie, lebo za zblázniš od svrbenia a štipania.
Mohla by si skusit operaciu ale je to odrahe a myslim ze to je len na pol roka tusim . Potenie je prirodzene no , proste sa niekomu potia ruky , nevidim v tom horor . Hlavne ze to pomaha v podpazusi a nieje citit zapach z teba , ruky ti snad nesmrdia :-P
No prave že ja aj ked nato nemyslím tak sa mi potia ruky ....A dosť mi to prekáža !!!A bola som na endokrinologii nič mi nezistili, moja lekárka mi robila krvné testy a všetko bolo v poriadku tak ja neviem z coho to mám ....