Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

s orbitrekom do plaviek

Príspevok v téme: s orbitrekom do plaviek
majolenkkka

táto téma je pre všetky ženy/dievčatá/slečny, ktoré pouzívajú toto zariadenie, tak hneď na úvod píšem, aby ste sem neprispievali tie, kt. nemáte žiadne skúsenosti, alebo máte nejake debilné poznámky. ďakujem.

leto sa pomaly blíži, a ja soms a rozhodla zakúpiť si orbitrek. bola by som rada aby ste sem písali svoje úspechy, koľko sa vám podarilo schudnúť ( najmä v cm), koľko chcete schudnúť, ako dlho cvičíte, akú vzdialenosť pri tom prejdete pri tom jednom cvčiení, nejake vaše tipy a triky. ja mám 19 rokov, nosím veľkosť 42, niekedy nohavice 44. tento rok maturujem, a na matury ( polka mája) som si kúpila naschvál menší kostímček, aby som mala motiváciu chudnúť. treba mi dať dole tak cca 3 cm z bokov a 2 cm zo stehien, samozrejme by som bola rada ak by toho šlo dole viac. priebežne vám budem písať akos a mi darí, a bola by som rada ak by ste sa do tejto témy zapojili aj vy. ďakujem :)

bara017

Ahojte:) no tak 15min je OK, 158min by bolo mooooc na kazdeho asi.. ja som dnes chcela ist behat von ale zase sa mi nejak nechce teraz som dosla domov a nejak sa nevladzem vytrepat z domu este kym je teplo:) ale asi sa donutim, lebo dnes sa mi nechce na orbitrek pravdupovediac..

meForMe

majolenkka no to uz znie lepsie tych 15 :)sak to by boli skoro tri hodky..
jee tu autoskolu ti zavidim,ja som chcela nastupit od tohto tyzdna ale mam ru brigadu kazdy den okrem nedele a pondelka tak by mi to nevychadzalo,cez prazdniny tu tiez nebudem to idem do toho francuzska tak az v septembri :( ako ti idu jazdy?:) inak vela stastia teda..

majolenkkka

boze :D som sa pomylila, tam malo byt 15 min. :) dnes som dala 30 :P no a mam zo seba dobry pocit, akurat sa mi blizia skusky z autoskoly :/ ( v pondelok) taks a idem ucit zakony... :)

bara017

fuuu 158 minut tak to uz hej teda:) neviem ci moj orbitrek by to vobec vydrzal v navode som citala ze maximalne mozes ist vkuse 70minut ale neviem co sa potom stane, ak to prekrocis:D
Ja tiez potrebujem zohnat brigadu alebo teda robotu o tyzden mi konci skola aj skusky ak porobim a chcem ist do BA, tak uvidime.. V BA si budem musiet najst nejaku inu sportovu cinnost, lebo orbitrek tam asi neberiem:))) asi zacnem teda behavat

meForMe

no ja som dnes bola len na korculoch,vyse pol hodiny,uplne skvele som si zajazdila :)
inac dnes mam taky skvely den, ziskala som super brigadu na maj,jun, a dostala som vyzrozumenie ze ma vzali na jeden tabor do francuzska na 3tyzdne..
konecne sa mi dari,v poslednej dobe len vsetko zle sa dialo..
inac mam taky problem ze pocas tychto 2 mesiacov nebudem mat tolko casu na cvicenie,tak som zvedava co to so mnou spravi :)
tak aj vam prajem vseetko len to naj:)
majte sa krasne:)

majolenkkka

ahojte :) takze vcera u zubarky to dopadlo v pohode. ta moja sa mi ospravedlnila,ale povedala ze s tym zubom sa uz neda nic robit, musi ist von :( ale dala mi na to 70% zlavu, takze buduci stvrtok na chirurgiu. do vtedy mi dala nejake anestetikum v sperji, ze ked to bude neznesitelna bolest mam si to s tym postriekat. teraz ked velmi nemozem ani jest, rozmyslala som nad tym, ze kazdy vsade hovori ako dobre ananas spaluje tuky, tak som si dnes bola kupi asi 3 kusky, zaujimalo by ma ze kedy sa ma jest. rano, vecer na obed, cely den, to je jedno kedy?? dnes som si dala 158 min na orbitreku, viac to neslo lebo ma zacala znovu boliet ta noha, ale aspon nieco, no a potom 20 min posilovacky :)

bara017

ahoj katie29:) my sa tesime z kazdeho noveho clena! Takze sa kludne pridaj k nam..
No holky tak vcera som dala toho billiho 35minutove posilovacky na brucho a v pohode ani svalovku nemam az sa cudujem ale fajne som sa spotila pri tom.. Predtym som si ale dala orbitrek 35minut za zahriatie, tak som celkom dlho cvicila, zase na ukor ucenia na skusky ktore sa blizia no ale nic to:) vy ako sa mate? Dneska mam daky sladky den, stale len na sladke chcem

katie29

Ahojte, tiez by som sa rada k vam pridala. Mam orbitrek uz od januara a mozem povedat, ze to funguje. Snazim sa priemerne cvicit aspon 2x do tyzdna, niekedy to je aj viac, ale boli tyzdne, kde som mala pauzu. Cvicim od 30-45 minut, niekedy si potom dam aj par posilnovaciek

bara017

inak ten zub ma mrzi, drzim dnes palce nech to dobre dopadne;-)
Tesim sa aka bude zajtra svalovica budem vas informovat kolko som vydrzala s nimi cvicit.. tipujem to tak na 20minut potom mi zhoria brusne svaly asi:D