Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

s orbitrekom do plaviek

Príspevok v téme: s orbitrekom do plaviek
majolenkkka

táto téma je pre všetky ženy/dievčatá/slečny, ktoré pouzívajú toto zariadenie, tak hneď na úvod píšem, aby ste sem neprispievali tie, kt. nemáte žiadne skúsenosti, alebo máte nejake debilné poznámky. ďakujem.

leto sa pomaly blíži, a ja soms a rozhodla zakúpiť si orbitrek. bola by som rada aby ste sem písali svoje úspechy, koľko sa vám podarilo schudnúť ( najmä v cm), koľko chcete schudnúť, ako dlho cvičíte, akú vzdialenosť pri tom prejdete pri tom jednom cvčiení, nejake vaše tipy a triky. ja mám 19 rokov, nosím veľkosť 42, niekedy nohavice 44. tento rok maturujem, a na matury ( polka mája) som si kúpila naschvál menší kostímček, aby som mala motiváciu chudnúť. treba mi dať dole tak cca 3 cm z bokov a 2 cm zo stehien, samozrejme by som bola rada ak by toho šlo dole viac. priebežne vám budem písať akos a mi darí, a bola by som rada ak by ste sa do tejto témy zapojili aj vy. ďakujem :)

bara017

stiahla som si toho billiho co ma posilovacky na brucho je to take 36minutove video cisto na oblast brucha tak dnes to vyskusam, ale najprv si dam orbitrek 15/20min aby to malo nejaky efekt:)
ja sa tiez v jedle neobmedzujem, jem dost, ale po piatej sa snazim nejest, aj ked som pocula vela nazorov uz ze to nie je dobre ale ja v pohode vydrzim, chodim dost skoro spavat takze nemam problem:))

meForMe

majolenkka caw:) noo tak to je fakt svetove takito zubari..tak hadam ti to da do poriadku..
ako som uz pisala tak som sa chystala na orbitrek,uz ho mam aj za sebou:) takze dnes mozem ist s kludnym svedomim spat :)
zajtra mam volno tak vezmem maminu aj bike a pojdeme niekam.. no ako vidim ten billy je asi nejaky zazrak,mala by som to vyskusat aj ja :)
tak jo,dobru noc vam tu prajem :)

majolenkkka

no co ako vam to ide? ja som dnes dala doobedu 20 minu z Billiho posilovaciek a som KO. na obed som bola u zubarky, a zastupovala ju tam taka krava. mi robil jeden citlivy zub. zevraj maly kaz, a ja ze dobre tak mi netreba umrtvovacku. no z maleho kazu to bol kazisko a v citlivom zube, som myslela ze zosaliem, potom mi odmietla dat bielu plombu, lebo zevraj to v takom vekom kaze nevydrzi si myslim fajn, no a nakoniec mi zauctovala ako keby mi davala dve plomby lebo ze jej bolo velmi vela, som myslela ze ma klepne. najhorsie je ze tam zub ma do teraz boli, a je nehorazne citlivi, takze muky mi sposobuje uz len obycajna voda. takze som na neplanovanej a dost bolestivej diete :( od obeda vlastne zijem na detskej vyzive a jogurtoch :/ zajtra idem ku zubarke znovu, uz by tam mala byt ta moja, tak snad mi to da nejak do poriadku....

meForMe

caute:) no to som sa aj ja presne chcela spytat ci sa obmedzujete co sa jedla tyka..no ja teda ani nie..tak obcas si poviem ze to a hento by som mohla obmedzit,ale zas nemyslim si ze mam nejaky problem s prezieranim:)a vy ste na tom ako?

no tak dnes uz som si to trocha vynahradila a bola som na korculoch,nie dlho ale zas nejaky ten kilometrik som presla..zachvilku zacne zamena na markize tak pojdem dat aj orbitrek.)inak dnes sme aj hrali basketbal asi pol hodku tak som celkom rada ze som sa do toho zase troska pustila..

dneska som aj mala take stavy,ze pojdem behat ale nakoniec vyhrali korcule..ked ja neviem,mne sa samej akosi nechce:( aj ked podmienky tu mam na to dobre..

ach jo:) tak jo baby majte sa krasne,ulala vitaj :)

bara017

ulala: jasne myslis, ze orbitrek je vhodny pre vsetky typy postav, najlepsie je ze na nom tak nezatazujes klby ako pri normalnom behu aj ked musim uznat ze ten beh je trosku ucinnejsi:) len mne sa akosi po vonku behat nechce, samej uz vobec nie:D tak radsej orbitrek pred telkou.. baby aj sa nejak obmedzujete v strave??? Ci nie?

ulala

dakujem za privitanie:), citim sa tu - v tejto teme super.. pretoze sme tu viacere,ktore idu ,,tou istou cestou" :)).. .Bara a nemyslis,ze krutenim dozadu.. formujes tiez nohy?... ja neviem ale mam pocit,ze sa zapajaju pri to vselijake svaly:P.
Inak ja mam 158 cm a 54 kg... chcem dat na tych 50 mojich vysnenych... a uz do leta ozaj nieje daleko.. tak nech sme na seba hrde v plavkach:).. .Ja budem teraz cvicit az zajtra,dnes mam toho vela do skoly:-o...ale o to budem mat potom z toho vacsiu radost:D dam aj hodinku .Bara a prosim ta ...mohla by som sa spytat... ja som ,,hruska"...vsetko mam na stehnach,brusku,bokoh,zadku:( myslis si,ze orbitrek je pre mna vhodny...?
Dakujem ti krasne:-)

meForMe

bara017 tak gratulujem:)poznam ten pocit ked sa zacnes citit dobre uz len kvoli tomu ze sa viac hybes:) ja to akosi flakam kapanek,ale polepsim sa:)vacsinou sa to snazim dohnat pri tom baskete alebo futbale..
tak sa teda drzte a piste ako pokracujete :)

bara017

nazdar zienky:)) noo musim sa pochvalit ako som zacala na sebe este viac makat tak som trosku schudla, uplne mam lepsi pocit zo seba aj na fotkach vyzeram ovela lepsie ale hlavne sa citim lepsie:) idem makat dalej, nech sa to spravi, lebo zachvilu sup do plavok:D
majolenka no inak to mas super ze mas doma DVD ja tiez rozmyslam ze si to zozeniem su to perfektne cviky co su na youtube, teda mne ide hlavne o tie posilovacky to tae bo ma az tak nebavi ale mozno by som tomu prisla na chut:) ale je to makačka ale parada.. myslim si ze ked budes pravidelne cvicit podla toho tak nemas problem a kondicka pojde rychlo hore:)

majolenkkka

bara017: toho Billiho mam doma na DVDckach, no ale to je proste brutal. mam tae-bo klasicke, potom taky tea-bo aerobik, a vsade na konci su posilovacky, no ja nikdy nevydrzim cvicit viac ako 15 minut na nho. ked si pustim olgu sipkovu ok aj hodinu, ale na Billiho proste, nevladzem, nestiham :) ale to je aspon znacka kvality si myslim, takze zacinam o dnes tie posilovacky, a dufam ze postupne budem vladat aj dlhsie :)