Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

s orbitrekom do plaviek

Príspevok v téme: s orbitrekom do plaviek
majolenkkka

táto téma je pre všetky ženy/dievčatá/slečny, ktoré pouzívajú toto zariadenie, tak hneď na úvod píšem, aby ste sem neprispievali tie, kt. nemáte žiadne skúsenosti, alebo máte nejake debilné poznámky. ďakujem.

leto sa pomaly blíži, a ja soms a rozhodla zakúpiť si orbitrek. bola by som rada aby ste sem písali svoje úspechy, koľko sa vám podarilo schudnúť ( najmä v cm), koľko chcete schudnúť, ako dlho cvičíte, akú vzdialenosť pri tom prejdete pri tom jednom cvčiení, nejake vaše tipy a triky. ja mám 19 rokov, nosím veľkosť 42, niekedy nohavice 44. tento rok maturujem, a na matury ( polka mája) som si kúpila naschvál menší kostímček, aby som mala motiváciu chudnúť. treba mi dať dole tak cca 3 cm z bokov a 2 cm zo stehien, samozrejme by som bola rada ak by toho šlo dole viac. priebežne vám budem písať akos a mi darí, a bola by som rada ak by ste sa do tejto témy zapojili aj vy. ďakujem :)

bara017

ja mam z exisportu a ten nebol najlacnejsi, skor by som povedala ze v tychto vacsich nakupnych retazcoch, napr. v Metre ho mali za polovicu z tej ceny za ktoru som ho ja kupila.. alebo mozno sa to aj celkom oplati cez net objednat

bara017

jasne ja si myslim ze sa to urcite oplati, investovat do niecoho takeho ako je orbitrek:) mne pomohol schudnut a vylepsit postavu:) islo to s nim rychlejsie ako napr. pri aerobiku.. comu by som inak neverila

aja05

lebo mam doma stac.bicykel ale uz stary a stepper sa mi rozpadol tak som ho reklamovala teraz v lete sice budem chodit na bicykel von a tak ale aj doma si vzdy velmi rada zacvicim tak rozmyslam nad tym orbitrekom ze si kupim dufam ze mi pomoze schudnut z mojich problemovych partii a to sú lýtka, stehná, boky trošku a bruško

bejbiv

podla mna sa to urcite oplati.. pre zdravie a pre krasu...niet nad cim uvazovat.. a moze ho vyuzivat viacero ludi.. nie len jedna osoba

meForMe

bara017: to ta obdivujem :) fakt, ja sa akosi nemoozem uz ani k tomu orbitreku dostat,raz mam svalovicu z toho potom z tamtoho, teraz ma bolia clenky ja nechapem z coho,zeby zo schodov,teraz v tej novej robote chodim skoro len po schodoch :) ale slubujem ze akonahle sa budem citit lepsie na orbitrek pojdem :) tak drzim Ti palce :) pa