Parazity?

fidorka 2

lenka 25, ja mám podobné problémy, už viac rokov sa liečim na parazity - lamblie, a po každom preliečením nejaký čas sa cítim dobre /asi 2-3 mesiace/ a potom sa mi zase začína stav zhoršovať. Naposledy som sa preliečila kombináciou 3 doplnkov - - protokol dr. Huldy Clark, čo som si objednala od RNG, a môžem povedať že zatiaľ nemám problémy, ktoré som mala predtým. Na aké parazitické ochorenie trpíš Ty?

lenka25

ahoj..prosim ta..už viac rokov sa stale zapodievam parazitmi..v stolici mi ich nezistili ale na takom pristroji pri merani celeho organizmu hej už par krat na par mesiacov som s aich zbavila a zase ma boli to bruchoo aj teplotku mam zvýšenú a myslím že sú to zase parazity..ešte ich nevidim v stolici ale citim to tak asi ta bolest.predtým som bravala kvapky z orešaka,teraz mam z pakostu smradlaveho..ale sa mi vidí že to nezabera už..nie sú aj domace recepty nejake alebo tak? už ich nechcem maaaat....:( otravujú život dost

RNG

Nasiel som , ze sa ta spominana zostava dr Huldy Clark uz predava v Europe, napr
www.nutridirect.co.uk
takze poslem v dalsej zasielke aspon vzorky tejto zostavy(samozrejme priamo z USA a v trochu miernejsich cenovych relaciach. Tato zmes je osvecena a nie je okolo nej ziadna kontraverzia.
Ine produkty dr Huldy Clark , hlavne elektricky "zapper" nehodlam dovazat, pokial sa kontraverzie okolo neho nevycistia.
Osobne som sice za, ale odpor voci tomuto zariadenu je privelky a dokazy ucinnosti dost chabe na akceptovanie medickou komunitou.
Nemam zaujem robit proti medickej komunite ale naopak, spolupracovat s nimi pri lieceni.

RNG

vidusa, svet je velky a ludia dnes cestuju, produkty obiehaju cely svet a miestne nakazy sa stavaju celosvetovymi.
Preto sa prudko zvysili aj paraziticke nakazy a ich vyskyt sa podstatne roztiehol na vacsie oblasti.
Preto treba, aby boli dostupne ucinne protiparaziticke zmesy, ako spominana dr Huldy Clark.
Celosvetove sa odhaduje, ze az 70% ludi ma aspon jedneho parazita v tele, v zapadnych narodoch s vyssiou hygienou je to menej, ale aj v USA odhaduju vyse 25% ludi s parazitami v sucasnosti.

vidusa

RNG dakujem za rady, som z toho ale cela zmetena, bo som myslela ze parazity su len mrle na zadku co zistovali detom...
ale to ze su aj ine a ze mozu byt tak hnusne dokonca sposobovat rakovinu!tak som ozaj netusila.je to hrozne

RNG

Na Slovensku boli kedysi len miestne parazity, a tych nebolo vela(skrkavky, mrle, hlisty pasomnica, svalovce a cicavice.
Tym, ale ze ludia cestuju a zdrzuju sa v roznych krajinach a dovazaju sa potraviny z celeho sveta (aj ine predmety, ktore mozu byt zamorene)problem parazitov narastol radove, a povacsine na to lekari nie su pripraveni

RNG

vidusa, kedze tych parazitov je privela, jednoduchsie nez zistovat o ktory sa vlastne jedna je na nich zautocit frontalne na vsetky.
Pre istotu.
A na to som spomenul ten protokol dr Huldy Clark.
To je zmes prirodnych vytazkov s prakticky ziadnymi postrannymi ucinkami, ked brane podla navodu a vynici to stovky roznych parazitov, co keby si chcela jednotlivo zistovat by si musela chodit mesiace na desiatky vysetreni, a vysledok by bol: MOZNO ze by ti zistili, ktory parazit to je a zautocili by na neho skodlivymi chemickymi liekami.

vidusa

RNG, to je strasne kolko toho je a co vsetko clovek moze mat,ani nevie...
prosim ta pekne, vies ako sa to moze prejavovat-teda ake su priznaky napr. tej najnebezpecnejsej cicavice pecenovej?a kde sa vlastne usadi v tele cloveka-na peceni ci aj inde? da sa to nejak zistit , z krvi, sono,..?
dakujem pekne

RNG

ivusa, ve vela roznych cicavic pecenovych s roznymi menami(plochych cervov) z ktorych niektore mozu nakazit cloveka,
Spominana mnou je hlavne mnohoformova cicavica(vela vyvojovych stadii)je latinsky nazyvana Dicrocoelium dendriticum, a mozes ju dostat hlavne z neprepeceneho bravcoveho masa, ale aj z vodnych rastlin.
Fascioloides magna, to je ta tebou spomenuta obrovska cicavica a cicavica ovcia(motolica) nie su prenosne na ludi pokial viem.
Inac viacero z pecenovych plochych cervov je tiez prenosnych na ludi.

Tu je ich hruby zoznam pre tych co sa v tom chcu hrabat dalej v plochych pecenovych cervoch:

Clonorchis sinensis (the "Chinese liver fluke" or the "Oriental liver fluke")*
Dicrocoelium dendriticum (lancet liver fluke) *
Dicrocoelium hospes
Fasciola hepatica (the "sheep liver fluke")
Fascioloides magna (the "giant liver fluke")
Fasciola gigantica
Fasciola jacksoni
Metorchis conjunctus
Metorchis albidus
Protofasciola robusta
Parafasciolopsis fasciomorphae
Opisthorchis viverrini (Southeast Asian liver fluke)*
Opisthorchis felineus (cat liver fluke)*.
Opisthorchis guayaquilensis
Opisthorchis noverca
Hviezdickou som oznacil tie, ktore pozitivne sa mozu vyskytnut aj u ludi, ale neviem, ci som zahrnul vsetky, nemam cas sa s tym dalej zaoberat.
To je tema sama o sebe.

Vobec parazity su cely vedny odbor.
Ja sa tu sustredim len na uvod, ze ich je vela vseliakych a na velku vacsinu spominany protokol dr Hudy Clark posobi.