Parazity?

vidusa

RNG, velka vdakati, len neviem kde to vsetko zozenem?
no a ten zeleny extrakt to je co? a co s tymi supkami orechov-to sa nepouzije?. vyskusal si to na sebe dakedy,ci to nema nejake vedlajsie ucinky ako krce, hnacky, vyrazky, bolesti a tak?lebo niekedy je tam toho ozaj vela-velke davky naraz, pa

RNG

Ok, vidusa, aby si nepovedala ze som pes, tak ti ten harmonogram tu okopirujem(je to z vyrobku NAP, firmy Swanson-teda z jej katalogu, ktora ma tiez tuto zmes povodne dr Huldy Clark)
Fidorka2, konecne som v robote nasiel zapratanu knizocku z NAP, protiparazitickeho 20 denneho programu.
Vo vnutri knizocky je Handy chart, co je program na davkovanie.
Zacina od 1 kvapky zeleneho extraktu, jednej kapsule Wormwoodu(palina prava) a 3x1 kapsula mletych klincekov(Clove)
Kazdy den sa to zvysuje, na siesty den zoberies 2 lyzicky zeleneho extraktu do sialky vody a postupne vypijes.Dalsie 2 lyzicky az o tyzden.
Wormwood tam postupne stupnuju az do 7 kapsul denne a od 17 dna je to 7 kapsul raz za tyzden.
To iste je s klincekami, v desiaty den je to 3x3 kapsule, v jedenasty len 3 kapsule a az v osemnasty dalsie tri kapsule.
Vsetky tieto veci sa beru na PRAZDNY ZALUDOK, kvoli lepsej absorbcii do tela.
.....
Inac na mikroorganizmus Giardia lamblia je ucinny aj roztok GSE , "silny horkac", 60 kvapiek do pol litra vody, postupne pit.

vidusa

takze na slovensku tuto 3kombinaciu zmesy na parazity nikde nedostanem? a ako sa to davkuje vlastne a kolko denne?kde to zohnat?

RNG

vidusa, zatial nepoznam parazit, crevny, krvny, svalovy alebo organovy, ktory by sa nedal tymto vynicit.
Je viacero vyrobcov tychto prostriedkov, prichadza to vo forme kvapiek a kapsul.
Keby bol dostatocny zaujem, mohol by som to aj doviezt.
Nechapem, preco to na Slovenskom trhu uz davno nie je.
Doma rastu orechy, palina prava aj klinceky dostat.Dalo by sa to velmi lahko vyrobit, keby sa toho niekto chytil.

vidusa

a este sa chcem opytat ci aj GSE alebo oreganovy olej ci nieco ine na ne ucinkuje?alebo uplne staci ta kombinacia tych troch na 20 dni a mam uplny pokoj od vsetkych moznych parazitov v tele cloveka co by mohli eventuelne byt

vidusa

RNG , a to ucinkuje na absolutne vsetky a hociake parazity univerzalne?
da sa ta zmes aj kupit?kolko jej potrebujem a ako casto denne, to sa robi caj?najdem to na inete?

RNG

vidusa, na parazity existuju rozne prirodne zmesy, osveceny je prostriedok dr Huldy Clark, ktory sa sklada z vytazku zo zelenej supky vlasskeho orecha, mletych cerstvych klincekov a hlavne z paliny pravej(artemisia absynthia).
20 dnova kura adresuje prakticky vsetky typy parazitov.