Parazity?

vidusa

prosim ta RNG, ako sa vlastne prenasa na cloveka ta cicavica pecenova teda z cohu vsetkeho ju clovek moze do tela dostat?a ako sa to prejavuje ked ju ma-ake su priznaky?

vidusa

vecernica, este na tie IgE protilatky som sa xcela opytat, vravis ze ked su zvysene v krvi, tak ma clovek nejake parazit???
lebo IgE mozu byt zvysene aj pri inych veciach nie? napr. pri alergii myslim a tak. prosim, vysvetlis mi to? ake IgE si mala na mysli?

vidusa

vecernica, ja sice hlisty nemam, teda aspon o nich neviem, no mna by zaujimalo, ci ten liek/tie lieky/ co popisujes- VERMOX alebo ten PYRVINIUM, ci su schopne vynicit aj ine parazity? teda napriklad tie menej bezne-nie
crevne,ale zato velmi nebezpecne pecenove-cicavica, krvne, svalove, plucne a tak,co sa aj tazko daju zistit,ak vobec.
Dakujem za odpoved

RNG

Mrle nie je problem vynicit, horsie je to s roznymi svaslovymi, krvnymiparazitmi a nebezpecnou cicavicou pecenovou.
Jej rozne formy, kedysi prebyvajuce len v slimakoch, kravach, prasatach a podobne su schopne sa vyvijat aj v ludoch(zamorenie tela roznymi kozmetickymi produktami, zlozky ako izopropylalkohol a ine im umoznia premenu a vyvoj v ludskom tele, pricom sa zygoty a nymfy rozmnozuju a vydavaju rakovinotvorne vylucky)

vecernica

testy na parazity sa samozrejme robia, dvoma sposobmi, krv zvysene igE a vyter okolo konecnika.Boze co je na tom ist za lekarom! na to tu je Nezbavis sa inak Pretoze VErmox je na to jediny ucinny liek a dostat ho na predpis.Mozno ak su to skrkavky ,alebo hlisty co urcite ako popisujes jedno s toh su pomoze este PYRVINIUM ,bolo volne predajne,Okrem toho aj vermox ti preda nejaka velmi ochotna lekarnicka.Staci uzit jednu dve talbetky a o tri dni dasliu.a je PO PROBLEME" BOZe to je tak banalne! NIc ine ako uplne bene hlisty ,alebo mrle.Sama sa toho nikdy nezbavis pre to ze tam je cyklus vajcok ,ktore niekedy idu cez plucny ,dychaci system do criev.TAKZE LEN MEDICINA bez do lekarne a nmudruj nemozem sa na toto divat ako su ludia bojazlivy ved ide o tvoje zdravie tak toho sa boj a ne lekarov a lekarne!! som odborne vzdelana a radaim ti odborne!

vidusa

hmm asi nik nevie kde tie veci zozenem, no a klincekovy olej nie je dobry? alebo ma napadol aj uzivanie tea tree oil, ci levandulova alebo eukalyptova silica peroralne, co myslis? maju na to nejake ucinky?alebo cesnakovy olej?

vidusa

ok, RNG, takze tych 20 dni staci na vsetky, hej? nielen na crevne?
skusim teda len neviem kde to vsetko zohnat, to asi nebudes vediet poradit kde to u nas zozenem, najradsej vsetko v jednom baleni :) alebo aj samostatne. a ten zeleny extrakt? to su akoze tie supky,ci zeleny jacmej alebo spirulina... a ak supky, tak orechy budu az o par mesiacov :(((

RNG

vidusa, ja som raz absolvoval taku 20 dennu kuru, asi pred 5-6 rokmi.
My totiz hodne cestujeme a na svete je plno zdrojov parazitov.
V USA odhaduju ze 25% ludi ma nejakeho parazita.
Tak raz, ked som sa necitil prilis dobre som presiel cez jednu 20 dennu kuru.
Nemal som ziadne problemy, a ocakavam, ze ich nebude mat velka vacsina ludi, kedze sa jedna vlastne len o specializovany potravinovy doplnok.
Ta mala na zaciatku,a postupne zvysujuca sa davka predide reakciam tela, hlavne neprijemnej, Herxheimerovej(privela uhynutych parazitov a bakterii , ktore telo nestaci odpratat zamoria telo a otravia, preto je treba sledovat to postupne zvysovanie, aby si telo mohlo navyknut a aby stacilo odpratavat zabite parazity a bakterie)

ivuša

vidusa, tak parazitovat mozu eset aj prvoky, okrem tych plesni a bakterii..kym o tom viac nevies, aspon mozes kludne spavat a konzumovat potraviny :D ... neverim, ze sa nedaju robit tasty na parzity, skus zmenit lekara..moja segra mala tiez daek crevne parazity, tyzden bola na pozorovani v nemocnici-asi nic moc, ale zistili, co ma, predpisali lieky a ma pokoj