Parazity?

pat902

Môže aj používanie korenín ovplyvniť výskyt parazitov, mám na mysli ostrú papriku, chilli, oregáno, chren??

fidorka 2

arman, a čo by si odporúčal na prvoky - giardia intestinalis (lamblia), okrem entizolu? ja som brala entizol, avrazol (už sa nevyrába), tinidazole, a žiadne mi z uvedených mi giardie nezničilo. Brala som aj prípravky Hulda Klarka (z Ameriky) a nepomohli ani tie. Poznamenávam, že tie prvoky mi spôsobujú množstvo zdravotných problémov a trvá to už 2 desaťročia.

arman

Nemusela mat problemy z parazitov, ale z niecoho ineho.
V kazdom pripade, mohla byt asymptomatickym prenasacom a ani o tom nevedela, v tomto pripade to vlastne pomohlo, ale skor pre radost ludi v okoli.
Prevenciu proti parazitom je robit namieste nezavisle na zdravotnom stave.

Takisto, kura od H. Clarkovej nezabija vsetkych parazitov. Napriklad prvoky, ameby. Chlamydie. Alebo problemy viroveho charakteru. Takisto sa nedostane do vsetkych casti tela, napriklad do mozgu. Takisto, ak je problemom kvasinka, plesne, to vsetko ta kura neriesi.
Ale i tak je namieste si ju urobit podla mojho nazoru, ten risk v pripade, ze nahodou nejake parazity v tele su, je privysoky. A hlavne v dnesnej dobe, ked si tie kury nikto nerobi, ale veselo sa cestuje hore dole po celom svete, a takisto ludia striedaju sexualnych partnerov jedna basen. :-)

Podla mna je ale lepsie urobit cely cyklus kur, teda najprv tuto, potom Entizol na prvoky, potom aspon Praziquantel, ktory sa dostane aj do mozgu, a nakoniec MMS, ktore pozabija plesne, virusy, bakterialne loziska, a uz sa neznizuje jeho ucinok pripadnymi prvokami, lebo tie poriesi Entizol.

fidorka 2

ja som asi pred 2 rokmi vybrala celú sadu prípravku pani doktor Huldy Clark, a vôbec mi to nepomohlo, a som na tom ako som bola predtým, takže treba zvážiť za čo vyhodíme peniaze

arman

Vermox je pomaly najslabsi zo vsetkeho, co existuje. Cisti iba creva, a zasahuje len niektore cervi, a navyse, do tela sa nedostane.

alenka523

kup si Vermox - 3 dnova kura /6 tabliet/, mozes ju aj zopakovat, pozri si letak, uzivaju to aj male deti na hlisty ale je to na rozne parazity, sleduj stolicu potom, mozno cosi zbadas...

arman

Raz bol dokument o kliestoch a tam to spominali tiez. Ze je to velka zahada, preco ked sa k nejakemu kliestovi na 3 metre priblizi jeden clovek, zaciti ho, a natiahne nozicky, aby sa zachytil, a ineho cloveka kompletne ignoruje. Vedci tam povedali, ze nevedia prijst na dovod.

arman

rybicka, nic som tym nemyslel. Dal som copy a paste celeho prispevku z jedneho fora, a to bolo vramci prispevku. :-) Az potom som si to vsmiol, ale nejde tu editovat svoje prispevky.
Neviem sa vyjadrit, ale viem, ze nieje nahoda, ze komare a klieste si vyberaju len niektorych ludi, a inych nie. Zatial som to vsak nejak nestudoval, na moju skodu tiez, lebo aj mne by sa taka vedomost zisla. :-)

rybicka

Arman,
co si tym myslel "komare nam prestanu vadit"? Ze ich budeme odpudzovat, alebo ze aj ked nas postipu, tak budeme natolko opiti, ze nam to bude jedno? Toto je "legit" otazka, lebo moja mama vynimocne pritahuje komarov. Sedime vonku na dvore, my ostatni ani nevieme, ze su v okoli komare a moja mama je plna stipancov. Nevies cim je to a ako sa da proti tomu bojovat?