toto je strasne trapne ale mam podozrenie ze mam nejake crevne parazity a nechcem ist lekarovi lebo je to naozaj strasne trapne je to take tenucke ako nitka biele asi 3 cm dlhe a nehybe sa to. dostanem na to nieco aj bez predpisu?
Parazity?
len pre info, podla predajcu je udajne menej ucinna, ta co sa vyraba podla postupu Dr. Clarkovej je o 40% ucinnejsia.
Pre tych, co si nevedia zohnat tinkturu z oresaku:
Orechová tinktúra
Návod na výrobu
Nakrájame asi 1/4kg nezrelých úplne zelených orechov takých, čo ešte nemajú vo vnútri tvrdú škrupinku. Dáme ich do zaváraninovej flaše ( 0,7l) a až po vrch ich zalejeme kvalitnou vodkou. Fľašu zatvoríme a postavíme ju na slnečné miesto asi na 3-4 týždne. Orechy sa vylúhujú do vodky a vytvoria tmavohnedú až čiernu tinktúru. Potom fľašu otvoríme a tinktúru scedíme cez husté sitko. V hrnčeku necháme zovrieť asi 1dcl vody a počas varu tam dáme asi 3-4 lyžičky cukru. Keď sa cukor rozpustí, tak vodu necháme vychladnúť a zmiešame ju s pripravenou orechovou tinktúrou. Takto upravenú tinktúru uschovávame v chladničke.
Návod na použitie
Keď nás večer začnú štípať komáre, tak si nalejeme z tej tinktúry jedného „frťana“ alebo radšej troch a komáre nám prestanú vadiť.
!!!!!! Pozor, tinktúra sa používa len vnútorne !!!! Vonkajšie použitie je úplne neučinné....
dal by som aj link na autora, ale aj tak mi ho zmazu.
Dotaz na RNG.Mam zaujem o ten prostriedok dr Huldy Clark.Pisali ste ze ak bude zaujem viete ho zohnat.Neviem ci je to tato sada -odkaz odstránený-
Takze za kolko a aki cas to viete zabezpecit? zoberiem viac kusou 3-4
Ten spomenuty 20 denny kit od firmy NAP, co maju napr v Swansonvitamins.com je presna kopia povodneho protokolu pani doktor Huldy Clark, stary a velmi osvedceny v drvivej vacsine pacientov a roznych parazitov.
Je plno inych protiparazitickych na trhu, povacsine vsak lacnejsie a menej ucinne verzie. Ja sa drzim starej osvecenej.
slavom, nemôžeš dať na seba kontakt, alebo aspoň napísať ako dopadlo užívanie MMS?
tak slovenskeho doktora Housa som nenašla, ale po vyšetrení v spankovom študiu , kde je vsetko OK, mi akurat zistili, že mám nízky feritín.
a tak som začala piť čaj na parazity, taku zmes, bylinkarka vravela, že či sa chcem zabiť s tym, ked mi to miešala, ale vidim, že mi to pomáha, čiže zda sa, že práčina je v parazitoch, ktoré mi pri vyteroch nezistili. a tak tu čítam, že môžu byť všelijaké.
RNG, este sa da objednat ten prtokol dr. Huldy Clark? a kolko stojí? vopred dakujem za odpoved.
Palina prava=artemisia absynthia je sucast protokolu dr Huldy Clark. Druha cast je alkoholicky vyluh zo zelenych supiek orecha(juglans nigra) tretia su cerstvo mlete klinceky. Samozrejme to treba brat presne podla harmonogramu a v dostatocnych mnozstvach
Cely kit aj s navodmi na pouzitie mozete dostat napr zo Swansonvitamins.com pod menom "20 day parasite kit" , vyrobok firmy NAP
Toto je ucinne na hromadu parazitov, nielen crevne, ale aj inde v tele.
proti crevnym parazitom pomaha odvar z paliny -odkaz odstránený-
Ahojte..uz dlhsiu dobu ma vsetko boli,mala som podozrenie,ze mam zapal zil,lebo bolest ide od noch cez zadok do chrbta a mam stale migrenu a boli ma zaludok,klby.Bola som u obvodneho na moci a krvi,na sone organov a nezistili mi nic,len zvyseny cholesterol.Kamaratka ma vzala k nejakej Dr,ta mi spravila analyzu celeho tela a upozornila ma na3druhy parazitov,ktore sa mi nachadzaju v tenkom a hrubom creve.Ostala som v soku a este vacsom,ked som si o parazitoch precitala.Okamzite som si kupila aj lieky na odparazitovanie,ale bojim sa toho,co uvidim v zachode.Nechcem uverit tomu,ze mam parazity,ale na druhej strane sa tesim,ze konecne viem pricinu mojich dlhodobych bolesti,priberania a chradnutia zaroven a unavy..dufam,ze to svinstvo nema aj moj muz a moje 3rocne dieta...zierata doma nemame.Vraj som to mozno chytila vo vytahu v bytovke,ktovie..uz aby som bola cista.
Ake su priznaky crevnych parazitov??
Patri tam aj naduvanie a pocit plnosti uz po jednej lyzici????????????