toto je strasne trapne ale mam podozrenie ze mam nejake crevne parazity a nechcem ist lekarovi lebo je to naozaj strasne trapne je to take tenucke ako nitka biele asi 3 cm dlhe a nehybe sa to. dostanem na to nieco aj bez predpisu?
Parazity?
a este mi napadlo, sa chcem dakoho opytat ci ma nejaky zmysel pri parazitoch aby sa ich telo zbavilo samo , posilnovat imunitny system, napriklad nejakymi betaglukanmi alebo inymi pripravkami na zvysenie imunity? ak ano, tak akymi najlepsie,lebo ich je vela? vdaka
no a este sa chcem opytat nejakeho zasvateneho znalca na tieto parazitarne ochorenia ze ake vlastne moze mat clovek parazity konkretne a aj kde a ako sa ich zbavit, ze ci na to existuje jednotna liecba alebo na kazdeho jedneho parazita zvlast? su aj huby plesne a kvasinky parazity ci nie?
mne totiz povedali, kedze sa mi vyhadzuju od januara flaky a vyrazky,ze mozem mat nejakeho parazita lebo nic ine mi nenasli...?,ale ze sa to neda vysetrit vacsinou vsetko/ze to mozebyt cokolvek a kdekolvek/,takze super. a mna to teda dost otravuje!!!poradte daco univerzalne
a to je vidiet kde tie parazity?
neviete co zabera na ine parazity, napriklad na krvne ci plucna a pecenove parazity co neuvidim v stolici?
Pyrvinium je pre deti, pre dospelých vermox,parazity človek dostane asi hocikde, tak to na dlho nevylieči,môj názor...Cesnak,cibula,kapusta,medvedí cesnak, horčica,dubová kôra-čaj,len to ničí asi aj dobrú črevnú mikroflóru, tak doplň laktobacyli-activia,kyslé mliečne produkty,sú aj tabletky
Mas mrle. Na infekcnom ti daju dobre lieky. Momentalne ma nenapada nazov. Nejedz sladke a potraviny z bielej muky. Jedz cesnak a kysle veci.
dakujem velmi pekne. kusim.
Na konci má byt skús.
Kedysi na takéto parazity existoval sirup Pyrvinium.Neviem či sa ešte vyrába a myslím, že sa dal kúpit aj bez predpisu.kús.
dik dobry napad. sa vzi do mojej koze a ohodnot mieru trapnosti od 1 do 10. ale aj tak dik.