toto je strasne trapne ale mam podozrenie ze mam nejake crevne parazity a nechcem ist lekarovi lebo je to naozaj strasne trapne je to take tenucke ako nitka biele asi 3 cm dlhe a nehybe sa to. dostanem na to nieco aj bez predpisu?
Parazity?
gynger: s najvacsou pravdepodobnostou mas mrlu detsku...ja ako decko som to mala tiez. Jedz vela cesnaku a popripade zbehni do lekarne, ci nie su na ich zbavenie nejake tabletky. Keby ti to nepreslo, tak chod ku doktorke...ale myslim, ze to nie je nic vazne. Mnohe deti si tym presli...
sk.wikipedia.org
ahojte,, mam mensi problemik ale neviem co s nim,,, cely den ma skohle zadocek a vecer ked som bola na vecku a utierala som sa tak som si nasla malych cervickov,, mohli mat asi tak 1 mozno 2 cm,,, prosim pomozte mi ,, je to nieco vazne? pomoze mi na to nieco? z coho to mozem mat??? dakujem
Streptokoka mam vela rokov, a mozno aj kvasinkovu infekciu, take silnejsie co mate v obchode na to, pomohla by zmes Dr.Huldy Clark?
para, mas kvasinkovu infekciu, alebo nejaky streptokok.
Prosim Vas, hlavne vecer mavam velku chut na sladke, möze to byt z dösledku nejakych parazitov ci Candidy. Lebo ak vela zjem sladkeho tak za 1-2 dni mam pocit palenia v mocovych cestach.
lenka 25,spominane prostriedky dr Huldy Clark som poslal prave dnes do predajni. Budu tam dufam o 2 tyzdne.
hmm..viem že sa o tom tu vela bavíte..šla som na stránku odporúčanú o produktkoch..ale neviem anglickyy...mam zrejme črevne parazity zase a velmi tažko sa ich zbavujem ked prídu..boli ma bruško čoraz viac...prosím ta RNG ten produkt o ktorom vravíš stale neviem odkial môžem zobrat? :)
lenka 25:skúsila si prírodné produkty?Veľmi dobrý účinok má cesnak v kombinácii s tymiánom, včelie produkty.Ak chceš, ozvi sa:duratnakatka@zoznam.sk