toto je strasne trapne ale mam podozrenie ze mam nejake crevne parazity a nechcem ist lekarovi lebo je to naozaj strasne trapne je to take tenucke ako nitka biele asi 3 cm dlhe a nehybe sa to. dostanem na to nieco aj bez predpisu?
Parazity?
krado, antiparasite star zase zbytocne zatazuje penazenku, kedze 90% prace spravia klinceky a tinktura z orechu.
A tie mikroskopicke davky korenin ako mata, cesnak, zazvor, alebo tekvicove semiacka, si mozu za tie peniaze vies kam strcit, tie ja jedavam normalne v ovela vacsich mnozstvach. Ale vsak proti gustu ziaden disputat. :-)
parazitik - tinktura z ostropestreca je fajn, ale musis ju spravne pouzivat. Ta ucinna latka vlastne pomaha pecenovym bunkam odburavat toxiny. Kedze aj samotne antibiotikum je vlastne toxin, znizi to jeho ucinky a dlzku, pocas ktorej v tele posobi. Pecen sa toho proste rychlejsie zbavi. Napriklad u Entizolu, kde su prave pravidelne davky podstatne. U chemickych antihelmetik by som sa ale necudoval, keby to fungovalo rovnako, no tie odvedu pracu rychlo a beru sa narazovo, cize tam to nieje taky problem vynechat ostropestrec v ten den.
Lepsie su podla mna detoxifikacne kupele, dosiahni 3% koncentraciu soli, taku maju tie najmenej slane moria, a to ti vytiahne toxiny z podkoznych oblasti, prave tam moze casto pozomierat vela parazitov.
Ja som este stale v tej kure, mam za sebou len Entizol, a mam pripravene vsetky 3 dalsie, cize ivermectin, praziquantel aj albendazol. Vsetko riesim skrze intuiciu, vnutorne pocity, ktore ma dovedu tam, kam je treba. K spravnym navodom a tak. Navody si casto aj upravim, podla vnutorneho pocitu, samozrejme sa snazim pouzit logiku, inak to moze dopadnut dost zle. :-)
Na vysetreni som nebol, je to kandidat na dobru manipulaciu mysle. Ja liecitelom, ktori beru prachy, proste neverim. Hoci, ak ti mam pravdu povedat, Blahova bude asi v poriadku, hovori moja intuicia. Ale naco diagnostika? Je ovela horsie, ked vies, co presne mas v tele, zle to vplyva na psychiku, ked vies, ze ta poziera ten cervik a ten cervik. Lepsie je proste urobit si seriu vsetkych kur, a dalej pokracovat podla toho, ci sa zdravotny stav zlepsi, alebo nie.
arman, a ako sa to prejavuje ked to pecen nezvlada? inak, pre ten pripad mam prichystanu tinkturu z ostropestreca marianskeho.
a tie davky, ty si z chemickych bral len praziguantel a entizol, ze? ja chcem vsetky brat co poradila Blahova, cize asi 4 lieky su to. a toho praziguantelu si bral kolko? ja mam brat len 1 vzhladom k svojej vahe.ty si bral vyssie davky, ze? a ako vyssie?
entizol - pises, ze najprv ti bolo vemi zle z neho. ako zle, ako sa to prejavovalo? (musim si to nacasovat dobre, lebo aj do skoly musim chodit a tak:))
a este posledna vec-ty si si bol aj niekde dat zmerat tu parazitarnu zataz, alebo si si davkovanie daval intuitivne? mne sa to prilis merat ist nechcel, a asi teda pojdem podla univerzalnej kury pani Blahovej
parazitik, velmi velmi ti doporucujem tu kuru Clarkovej na zaciatok. Mozes ist tu modifikovanu, podla Jardu Zajicka, je lacnejsia, a Lugolovym roztokom mozes potom rovno doplnat jod.
Ta prirodna sa lepsie znasa, a odmori aspon 3/4 parazitov, nezabere len na provky, ameby, a velmi zapuzdrene parazity, cize sa predcistis. Ten cesnak je oproti tomuto smiesny... cesnak riesi najme creva, ide o prevenciu, nie liecenie parazitov, ktore obyvaju telo desatrocia. To uz si svoj priestor tak dobre podchytia, ze ich je tazke odtial vystahovat.
Tie chemicke potom budes ovela lepsie znasat. Vysledok je, ze mozes dat vyssie davky, lebo pecen to zatazi rovnako, ako ked das nizsiu davku, lenze v tele mas este more parazitov. Vyssia davka je vlastne silnejsia vlna, ktora sa prave k tych dlhorocnym loziskam lepsie dostane. To si predstav ako hradbu, ktoru si tam uz paraziti postavili, tym ze sa velmi dobre zapuzdrili... na to treba proste poriadnu vlnu. Najhorsie je, ked to pecen nezvlada, to potom musis znizit davku, a ta nizsia davku uz nemusi zasiahnut tie najhorsie loziska dostatocne, a zlikvidovat vajicka, alebo cysty.
Parazity na 99% v stolici neuvidis. Jedine, ktore vidiet v stolici su mrle, a nejake cerviky, ktore su prichytene v triaviacom trakte. Mozno este ak su nejake v peceni. Ale aj tak je ich velmi tazko uvidiet, pretoze sa sfarbia od zlce, stolice, a hlavne tie velmi tenucke si v stolici nevsimnes. Mne sa stav po kure zlepsil radikalne a v stolici som nikdy nic nevidel.
Antiparazit je vsak len bylinkovy pripravok,nie? tie su sice fajn, ale ked je telo prilis zamorene, treba podla mna nasadit chemiu, vzhladom aj k tomu, ze bylinkove kury sa vsade nedostanu...
Dobrý deň
Stále ma prekvapuje, že je tak malá vedomosť o parazitoch a ich liečbe, je mi jasné, že západná medecína sa nimi veľmi nezaoberá, ale sú to veľmi nepríjemný spoločníci a sú príčinou veľa chorôb a zdravotných problémov.
Ja pracujem pre firmu starlife , kde produktom Antiparasite slávíme úspechy s bojom proti parazitom, virusom a plesniam.
teda, aby som to upresnila, nikdy som ich zatial nevidela v stolici, resp. som to moc neskumala, ale ze ich mam kade-tade po tele, o tom nepochybujem po precitani mnozstva materialu na nete a tiez vzhladom k mojim dlhorocnym zdravotnym problemom, pricom cca 90% priznakov parazitov v tele mam
preco se to uzamkli? musela som sa registrovat kvoli tomu : )
arman - mam na teba zopar otazok. nebudem si davat kuru pani Clark, rovno si nasadim antihelmetika, ktore mi poradila pani Blahova aj s davkovanim a sice: Albendazol na hlísty / roupy, škrkavky,háďátka…/ Praziquantel na tasemnice a motolice /jiný název WORMICIDE/ a Ivermectin je další antihelmintikum, užíváme jej na léčbu vlasovců. Je vhodný pro diagnózy jako je lupenka, astma bronchiale, alergie všeho druhu, chronické rýmy, atopický ekzém a svědivé ekzémy, nemoc neklidných nohou, křečové žíly apod. myslim ze to by malo stacit a potom si tie bylinkove kury uz budem len preventivne robievat. ale najprv ich treba zlikvidovat. a predpripravila som sa intenzivnym jedenim cesnaku tyzdnovym (este to mozno predlzim), a to takym, ze som kazdy den zjedla 3 az 5 tucnych surovych strukov k ranajkam, aj k obedu aj k veceri. myslis, ze by to mohlo zabrat? a moja dalsia otazka, trochu intimna,ehm. ako si zacal s tym praziquantelom, resp. este s Clarkovou, videl si nieco na wc? a bolo to moc hrozne? z tohoto mam traumu najvacsiu asi :)
pat902, moze, a ked skusis ochutnat niektore miestne speciality exotickych zemi, ktore byvaju zamorene roznymi neprijemnymi druhmi parazitov, pochopis preco po prvom suste scervenas, vyplestis oci, vyplazis jazyk, a niekolko minut budes budes lapat po dychu. :-)
Ide vsak len o prevenciu, teda v zdravom tele sa vdaka takej strave v creve nic neudrzi. Pokial sa uz paraziti niekde zazeru, alebo prejdu crevom dovnutra tela a tam sa zahniezdia, potom ich uz treba likvidovat specialnymi kurami.