toto je strasne trapne ale mam podozrenie ze mam nejake crevne parazity a nechcem ist lekarovi lebo je to naozaj strasne trapne je to take tenucke ako nitka biele asi 3 cm dlhe a nehybe sa to. dostanem na to nieco aj bez predpisu?
Parazity?
Kto by sa este velmi nudil:
www.sfhshop.sk
hlavne cast o toxoplazme je zase pekne mastne citanicko. :-)
Dalsi mastny dokument, z ktoreho beha az mraz po chrbte.
www.vedatechnika.sk
Inak novinky: Po ivermectine zo mna vyliezli skrkavky, cize najhorsie nocne mory - paraziti v hajzli - sa naplnili. :-) Tak som zvysil davky ivermectinu aj albendazolu. Posledne dni sa mi neuveritelnym sposobom zacalo vylepsovat fyzicke zdravie, lepsie mi travi, aj z brucha mi zmizli neprijemne pocity a tlaky. Nepamatam si, ze by som mal tolko energie za poslednych hadam 10 rokov.
Bylinkova kura teda zdaleka nestaci na vsetky parazity, je to len take predcistenie a trebalo by ju asi opakovat aj 4x do roka, a trvalo by dlho, kym by cloveka uplne vycistila (otazne je, ci by vobec vycistila). Mne citelne pomohla aj ta, len ako vidno, samotna nezlikviduje vsetko.
Ked si citam ten dokument, veruze som mal vela priznakov, ako alergie na mlieko, nedostatok zeleza - to vsetko a aj vela dalsich je dosledok pritomnosti parazitov, a toxickych latok ktore vylucuju.
Takisto ma desi posledna kapitola, o prvokoch, ako sa clovek stane asymptomatickym nosicom. Kolko ludi si to urcite neprelieci, a cely zivot potom rozosievaju parazity kade tade. Priznaky som splnal takmer vsetky, takze Entizol som urcite nebral zbytocne, vsak som to aj citil. Len mam obavy, ci to po tolkych rokoch zanedbavania preliecil dokladne. Tie prvoky su fakt hnusne, ako o nich citam, uf.
Trochu mam obavy aj z toho, ci nemam cysty v mozgu, vtedy to moze sposobit dost vazne komplikacie pri nahlom uhyne velkeho mnozstva parazitov v mozgu. To uvidim pri brani praziquantelu, ktory budem brat nakoniec.
Podla mna, paraziti sa zanedbavaju, zacinam mat pocit, akoby to bolo robene zamerne. Jak keby nas nechali, nech nas pozeru zaziva. Kolko lekarov lieci len dosledky, symptomy, ale ku castemu korenu, teda k parazitom, sa nedostanu. Ved aj v hore uvedenom dokumente je spomenute, ze sa to zanedbava.
By som bol zvedavy, kolko ludi zbytocne psychicky trpi, z tych toxinov od parazitov, aj co tu pisu na forum, a este k tomu beru sracky ako psychiatra, antidepresiva, a podobne, pritom by im stacilo spravit si take poriadne antiparazitalky a po par tyzdnoch by bolo po problemoch. U mna je to jednoznacne najlepsie rozhodnutie za cely zivot, ze som sa do tych kur pustil, aj ked sa mi vobec nechcelo. Az takyto ucinok a zlepsenie zdravia som necakal ani v najodvaznejsich snoch.
No odteraz, ked niekde uvidim nejaku babenu bozkavat sa zo psom, tak ju asi rovno nakopem do zadku. :-)
a teraz si idem dat gulas :D idem tie svine nakrmit nech nezeru z mojho
a inak tie mechanizmy ucinku a tak, to poznam, ja to uz mam nastudovane od A po Z, aj od Z po A, aj zahranicne, aj vedecke mam preluskane. a to mozem potvrdit, ked som brala pilule na depresie a uzkost, tak mnohe ine problemy zmizli, ale zas sa vytvorili ine, no skratka, nikdy by mi nenapadli take suvislosti ako teraz ked to uz clovek zacne skumat, ale vsetko mi tam zapada, tak uvidim po celkovej kure, aky bude moj stav
nezobral si mi iluzie, praveze si ma velmi potesil :)) hovorim, ze mam traumu keby vidim, nie ked neuvidim :D a inak, ked som jedla tolko cesnaku, tak tie co by boli v creve by odisli, nie? ale sa mi zdalo ze som daco videla dnes (mozno len psychika), tak som sa potom nepozerala radsej, bleee. a to teda este neberiem lieky,len ten cesnak, mega kuru
no a ja si to preventivne budem robievat tie chemicke raz za 5 rokov, som sa rozhodla, a bylinkove kazdy rok na jar (ale namiesam si vlastne). a u mna to uz asi ani neni prevencia, lebo ja mam velke zdravotne problemy a uz dlhe roky a teraz sa to uplne vystupnovalo a to ma donutilo hladat a narazila som na tieto parazitne veci
Napriklad, tu je dalsi dovod, preco nevynechavat napr. praziquantel.
Dalsie mastne videjko. :-)
Najma ta poznamka o tom, ako dlho moze byt stav asymptoticky. Ziadne problemy pocas dlhych rokov, a potom to naraz prepukne.
Podla mna je dovod aj na chemicke preventivne kury v dnesnej dobe, napr. kazdy kto pozieral bravcove maso cely zivot, hlavne aj v restikach, kde sa pri zhone moze stat, ze maso nieje vnutri uplne prepecene (mozem potvrdit z vlastnej skusenosti, ze to hrozi, napr. ked sa zaskoluju novi ludia v kuchyni, a je vela zhonu, nie vzdy sa postiha vsetko na 100% oprazit, za tie roky sa to zazbiera proste).
Podla mna, je v dnesnej dobe, a hlavne po tych rokoch zanedbavania zdravia, na mieste urobit si vsetky anti-parazitalne kury, co existuju, a dodrziavat celozivotnu prevenciu. To je najlepsia poistka, navyse opodstatnena a rozumna.
Tomu ver, ze uz ta bylinkova ma ucinok. Ludia, co skusali praziquantel, aj klinceky, hovorili, ze klinceky maju na niektore parazity este vacsi ucinok.
Tie chemicke su v niecom silnejsie, ale v niecom zase nie. Napr. praziquantel sa dostane do mozgu, tam si telo zase ine veci len tak nepusti. Preto je najlepsie dat vsetky, a basta. :-) Pecen to zvladne, pokial nieje nejak tazsie chora, neboj. Jedno antihelmetikum nieje o moc vacsia zataz na pecen nez antibiotikum, a I,P a A sa neberu pravidelne niekolko dni po sebe. Vacsia cast zataze na pecen je teda zo zomierajucich parazitov, nez z tej chemie. Povedal by som, ze Entizol je daleko najvacsia zataz na pecen, je to antibiotikum, berie sa pravidelne, a ked este zlikviduje nejake neprijemne loziska prvokov, tak pecen ma teda co robit. Preto aj Blahova doporucuje po Entizole ako po jedinom kratku pauzu.
Inak, nechcem ti brat iluzie, ale ani po chemickych pravdepodobne nic neuvidis. Jedine, co v stolici uvidis, su vacsie okruhle cervy. Vsetko ostatne je prilis male, alebo tenke. Mozno este nejake vacsie motolice. Ale aj to si myslim, ze su to vacsinou tak tenucke veci, ze sa zafarbia od stolice a zlci, a neuvidis ich. Vsetky ostatne parazity, ktore niesu v creve, neuvidis, rozlozia sa vnutri tela, a imunitny system ich vyluci, takze nic neuvidis, ani keby boli vacsie.
a aj v tom mas pravdu, ze takto viem len ze nieco tam niekde je, a tak by som vedela co presne a kde presne a to by som dost tazko znasala do konca kury :D
arman, aha, cize ty si este nebral tie chem. antihelm., tak mozno az teraz budes prekvapeny, co uvidis na wc, fuj, toho sa obavam. ja som myslela ze praziquantel si uz bral. bo entizol je na prvoky, tak hej, tie neni vidiet a tym bylinkovym kuram prilis neverim, ze sa dostanu naozaj vsade.
tvoj nazor s vysetrenim zdielam, nepojdem si to dat merat za tazke prachy, sama viem ako sa citim, spravim si odporucanu kuru a uvidim. a teda, ty si bral zatial len Clarkovu a entizol a uz potom si sa citil ovela lepsie? Tak to je potesujuce