toto je strasne trapne ale mam podozrenie ze mam nejake crevne parazity a nechcem ist lekarovi lebo je to naozaj strasne trapne je to take tenucke ako nitka biele asi 3 cm dlhe a nehybe sa to. dostanem na to nieco aj bez predpisu?
Parazity?
a ten lekar este hovoril, ze on sa asi tam nakazil, a cele tie roky bol parazit zalezeny v cystach. chlapovi sa vsak po rokoch zhorsila imunita a parazit sa zaktivizoval a zacal vystrkovat rozky. ja pozorujem subjektivne zhorsenie stavu po navrate z anglicka, kde som bola par mesiacov, sice to nie je afrika, ale tam vselijaki ludia aj z rozvojovych krajin sa pohybuju, barsco mozu prenasat hore-dole
tak zas na toto musim reagovat. pokial sa bude drzat preventivnej kury, ktoru mne napr. priamo blahova odporucila, nemoze ti to uskodit. len potom ked zacnes experimentovat so zvysujucimi sa davkami. napr. ja budem len to dodrziavat, a ak uvidim napr. skrkavky, tak pojdem podla lekarskeho davkovania co je normalne na letaku k lieku a nasadim teda vyssie ale kratkodobo. pak budem pokracovat podla blahovej.
ja som presvedcena, ze keby to zamorenie mozgu napr. bolo vazne, tak by si teraz uz tazko pisal clovek na nete. videla som akurat pred par dnami dokument o chlapovi, co bol pred 20rokmi v afrike, a az po neviem 16tich rokoch zacal mat problemy. vazne neurologicke, co ho dohnalo na rozne vysetrenia a CT ukazalo plno cyst na mozgu, zistilo sa, ze to od parazita. a tam to presne ten lekar spominal, ze mu museli aj hlavu otvorit, lebo keby mu nasadili lieky a pri takej rozsirenej nakaze, tak by mu toxiny skapatych parazitov sposobili tazky opuch mozgu. ale ten chlap bol na tom fakt zle, nemohol fungovat uz normalne, cize to bolo evidentne. my kym sme schopni realativne v pohode fungovat, nemoze to byt az take zle. aspon ja sa tym utesujem, a uvidim, pozajtra zacinam s liekmi, drzim si paste
Nie, len som tu nejaky cas nebol, internet je vlastne velky zrut casu. :-)
S tym kojenim ti fakt neviem poradit.
No kym dokojis, za ten cas mozes nastudovat po nete vselico. Ja som cital forum Upramene. Rozne studie po nete. Dopredu ma vedie intuicia, aj to, co potrebujem, a kolko mam toho brat. Kury som si dal podla intuicie, co mi navravala. Viem, ze mi funguje, uz to mam za tie roky overene, a tak mysel ustupuje hlbokym energiam.
S tym tazko niekomu druhemu poradim, snad len snazit sa take veci v sebe prebudit.
Ak musis ist skrze mysel, tak snad jedine kniha H. Blahovej, pozri ci Clarkova nieco nenapisala a potom Jak se zbavit parazitu od Malachova.
Moj vseobecny postup je: trojcatko/kura H.Clarkovej - Entizol - Albendazol/Ivermectin - Praziquantel (popripade mierne pokracovat s ivermectinom a albendazolom) - MMS2 kura
Ale pokial nepocuvnes vlastnu intuiciu, mozes sa popalit, napriklad ak mas cysty v mozgu, ale pasomnicky v oku, mozes si sposobit velke potiaze. Ja som riskoval, intuicia mi navravala, ze si to mozem dovolit, ale druhemu nemozem odporucat inak, nez ist cez vystrenia, aj ked tam riskuje, ze bude tahany za nos.
Arman neviem či si mi zamerne neodpovedal alebo si si nevšimol moje otázky, mohol by si mi odpovedať, či je to tabu?
Otázky z 12.05. O 21:22
Vďaka
Obcas este nieco podozrive zvykne plavat v stolici ale nechcelo sa mi uz hrabat v exkrementoch a vysetrovat to. :-) Ono ja si davam take davky, ze dufam ze nic neprezije, hlavne naslednu MMS kuru, ktora prijde nakoniec.
arman, poslala som ti mail, daco som sa potrebovala spytat.
a ok, ti nefyzicki, ale ti ma momentalne netrapia, a ze ich mam okolo seba plno :D
ale ako pokracujes s cervami, to ma hlavne zaujima. este si daco videl, ci uz nie?
Ide to tazko, ti fyzicki. Ale pomaly dostavaju na prdel.
Ale horsi su ti energeticki, to je ina pecka, to bude este tazsi boj na dlhe roky.
Aj vztahy treba poriesit, zbavit sa ludskych parazitov, ti su uplne vsade, su to len ludia, co beru zo systemu, vysavaju planetu, a nestaraju sa o to, v akom je stave. Tych ale zachvilu poriesi planeta, uz sa blizi velka ocista.
ale zas nechcem si vypestovat daku paranoju :D ja teraz ked idem okolo dakeho psieho, tak uz pre istotu zadrzim dych a nadavam, ze preco to ti kkti majitelia neodpratavaju :p
arman, a ako pokracujes v liecbe? ja tento tyzden zacnem, len si chcem este zopar zapoctov porobit
parazitik, presne ten isty problem zacinam mat aj ja. Ake tazke ocisty, a nechat sa znovu zasrat od nejakej chodiacej zumpy? :-)
No, tusim tomu zacinam rozumiet, preco je vyber rozumneho partnera taky dolezity, ako hlavne cistota vo vztahoch...vycistim sa ja, aj ona, a mozeme sa oddavat radovankam navzajom a bez rizika. :-) Nojo, tak to by potom logicky vychadzalo na 1 partnera na cely zivot a nist ine, vsak naco, ked vztah funguje. :-)
parazitik napíš mi prosím ťa nejaké informácie na sesilka@atlas.sk , vopred ďakujem, potom ti odpoviem